HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rep almak için yapılan sahtekarlık.Konuyu kilitlermisiniz şu aptalca konunu GM İlanları bölümüne aç !
adınız =Mustafa
soyadınız =Gürel
yaşınız =15
kackere gmlik yaptınız =33
yasadığınız şehir =İstanbul
kendinizdden bhsedin =herzaman eşit olmaya gayret ederim TL nin dedigi saat dk da eventleriyaparim kimseye TL izni olmadan item vermem kodları ezbere bilirim
soyadınız =Gürel
yaşınız =15
kackere gmlik yaptınız =33
yasadığınız şehir =İstanbul
kendinizdden bhsedin =herzaman eşit olmaya gayret ederim TL nin dedigi saat dk da eventleriyaparim kimseye TL izni olmadan item vermem kodları ezbere bilirim
adınız =ihsan
soyadınız =yazıcı
yaşınız =15
kackere gmlik yaptınız =27
yasadığınız şehir =ankara
kendinizdden bhsedin = 7/24 saat pc başındayımdır çok tecrübem var panelde hazırlaya bilirim msn : d e v i l _ k i n g 0 6 @ h o t m a i l . c o m iyi günler
soyadınız =yazıcı
yaşınız =15
kackere gmlik yaptınız =27
yasadığınız şehir =ankara
kendinizdden bhsedin = 7/24 saat pc başındayımdır çok tecrübem var panelde hazırlaya bilirim msn : d e v i l _ k i n g 0 6 @ h o t m a i l . c o m iyi günler
adınız =Onur
soyadınız =Karagüç
yaşınız =19
kackere gmlik yaptınız =25
yasadığınız şehir =Balıkesir
kendinizdden bhsedin =Balıkesir/bigadiç ilçesinde oturyorum 19 yaşındayım 1 yllık gm lşk tecrübem var tmlj de gm lik yaptım
eğer kabul edşdşsem
şu msn i ekleyim onurdjk_35@hotmail.com
soyadınız =Karagüç
yaşınız =19
kackere gmlik yaptınız =25
yasadığınız şehir =Balıkesir
kendinizdden bhsedin =Balıkesir/bigadiç ilçesinde oturyorum 19 yaşındayım 1 yllık gm lşk tecrübem var tmlj de gm lik yaptım
eğer kabul edşdşsem
şu msn i ekleyim onurdjk_35@hotmail.com
adınız:akın
soyadınız:özer
yasınız:16
kackere gmlık yaptınız:2 tane sw actım hamachisiz 8 tanede hamachili pvpde Sgmydim.Toplamda ise 23 kere yaptım arastırablırsınız...Modları ezberledım..
Yasadıgınz sehir:Nevsehir
Kendinizden Bahsedin:Bilgisayarın basından kalkmayan- sayısalı super olan-onlıne playerlerle sorunlarını paylasan biriyımdir..
Msn:errand_bjk@hotmail.com : 7/24 acıgımdır.. TECRÜBEM BUYUKTUR GMLIKTEN MUHTESEM BIR SEKILDE ANLARIM M08
soyadınız:özer
yasınız:16
kackere gmlık yaptınız:2 tane sw actım hamachisiz 8 tanede hamachili pvpde Sgmydim.Toplamda ise 23 kere yaptım arastırablırsınız...Modları ezberledım..
Yasadıgınz sehir:Nevsehir
Kendinizden Bahsedin:Bilgisayarın basından kalkmayan- sayısalı super olan-onlıne playerlerle sorunlarını paylasan biriyımdir..
Msn:errand_bjk@hotmail.com : 7/24 acıgımdır.. TECRÜBEM BUYUKTUR GMLIKTEN MUHTESEM BIR SEKILDE ANLARIM M08
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)