kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Seç, Beyen, Çal (: 941

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile DüĞün Gelir Bana!!!

Bir cicek sev hic solmasin
virg.gif
bir dost sev arkandan vurmasin
virg.gif
bir yuva sec hic yikilmasin
virg.gif
bir sevgili sec seni hic unutmasin.

Bir elveda sözüyle titrettin yüreyimi yiktin bütün ümitlerimi hayallerimi oysa dönüp baksaydin son bir defa gözlerime iste o an anlardin ruhumdaki depremi

BIR GUL OLMAK ISTERDIM
virg.gif
DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar
virg.gif
Kalbin Sızlar
virg.gif
İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!

Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor
virg.gif
mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor

biR zamanLaR sSenin içhin aqLardım biR Zzaman Dünyayı yakaRdım am4 $imdi $eRefsizimki seninN içhin ßi kißrit biLe çaqkmam

bırakma beni sewdiğim
virg.gif
gidişine dayanamam
virg.gif
hasret gözyaşlarımla kendimi awutamam dönerim dersin ama kadere inanmam bıraktığın anılarınla ben sensiz yaşayamam

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte
virg.gif
soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

biz ne çakır gibi rajon ne polat gibi kelle keseriz biz sadece dostlarımızı allahına kadar seweriz

BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA ÖLÜRÜZ

Bizde bilirdik sevgiliye pırlanta almasını.....ama dostlarımız açtı yedık içtık pırlanta parasını

Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN
virg.gif
ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!!

Bizim aşkımız istanbul kadar büyük
virg.gif
berlin kadar anlamlı
virg.gif
ağrı kadar yıkılmaz
virg.gif
paris kadar çekici
virg.gif
izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

Bu dunyada sevme
virg.gif
sevsende deli etme
virg.gif
cunku seven sevilmez
virg.gif
sevilende kiymet bilmez

buda sana kapak olsun ii oturttum helal olsun tipin yok ki şeklin olsun hadi cnm ikile yolun açık olsun

Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

Cehennemin ortasında tek gülüşlük cennetimsin

Daha boyun bir karış.Otur hanfendı olmaya çalış.Peşimde dolaşma otur dersine çalış --

DeLiYiZ DoLuYuZ SöZüMüZ GeÇeR ŞiFa ÇoCuĞuYuZ ŞeKLiMiZ YeTeR ŞiFa meRKeZ aKıLLı oLSun HeRKeS

Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez

Deniz ya kudurmalı ya durmalı hançer ya sonuna kadar girmeli ya kanına girmeli sevecekse insan ya ölümüne yada hiç sevmemeli

Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım..

Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım

dunyadakı herkes serefsız be gulum ama sen ustune alınma cunku sen herkes deılsın ama herkesten daha SEREFSIZSIN

DÜN GECE DOLAŞIRKEN SOKAKLARDA
virg.gif
HER SAAT İSMİNİ KAZIDIM DUVARLARA
virg.gif
YİNE TESLİM OLMUŞTUM AKŞAMLARA
virg.gif
SENİ DÜŞÜNDÜKÇE DALIYORUM RÜYALARA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri