- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var
Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
*Bazen anlatmak zor geldi korktum
bazen cesurdum sen yoktun
ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı
Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu
Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE
Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.
*Aşk sevipte ayrı kalmaksa
sevgilerin sonu hep ayrılıksa
ömürlerin sonu hep karanlıksa
al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!
*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük
berlin kadar anlamlı
ağrı kadar yıkılmaz
paris kadar çekici
izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
*Sen gelipte pişmanım desem
bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!
*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.
bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"
*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!
*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!
*Seni görmek su
senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!
*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir
kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya
yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
*Balığın suya
çiçeğin güneşe
insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.
*Sen her gece yatağımda düşündüğüm
şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.
*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.
*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!
*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.
*Aşk sevipte ayrı kalmaksa
*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük
*Sen gelipte pişmanım desem
*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!
*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!
*Seni görmek su
*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir
*Balığın suya
*Sen her gece yatağımda düşündüğüm
*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.
*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!
*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.