mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Seç, Beyen, Çal (: 776

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 464
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I
msn_mad.gif
Başının TaCı !
[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]вıяακıρ ğỉттỉи вєиỉ..ѕєиỉ υиυттυм ѕαимα, ζαмαи αℓışмαуı öğяєттỉ вєℓκỉ αмα υиυтмαуı αѕℓα... [/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]ѕєи gσζυм∂єκỉ вỉя ∂αмℓα уαѕ σℓѕαу∂ỉи ѕєиỉ καувєтмємєκ ỉcỉи нỉc αğℓαмαζ∂ỉм.. [/FONT]

єğєя вỉя ğüи α∂ıиı αиαяκєи κıѕıℓıяѕα ѕєѕỉм нαѕяєтỉи∂єи, καραиıяѕα ğöζℓєяỉм αşκıи∂αи, ∂υяυяѕα καℓвỉм вỉℓκỉ вєи уαиℓıζ ѕєиỉ ѕєv∂ıм

вαиα '' ѕєиỉ ѕєvỉуσяυм '' ∂ỉує уαℓαи∂α ѕöуℓєѕєи, вυ уαℓαиı ∂üиуαиıи вüтüи gєяcєκℓєяỉиє ∂єğỉşмєує яαζıуıм..

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif](%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM (%)[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]In The ParK`ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN.. My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü KıÇ üSTü..[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur.. [/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAK KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR [/FONT]

SaNa oLaN GüveniM SonsuZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк.. [/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ... [/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri