Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

--sorunlar--

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

ozanbas

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
40
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Öncelikle Merheba..!

Metin2'yi Zevk Alarak Oynamak İstiyoruz. Bu Yüzden Bu Konuda Metin2'yi Zevk Alarak Oynamamız İçin Bazı Çözülmesi Gereken Şeylerden Bahsedeceğim..!

1. EFSUN SORUNU

Ben bu sorunu bu şekilde adlandırıyorum.

Bu sorunda metin2'de karakterlerin yetenekleri ve büyüleri ya da oyunda silahlara zırhlara ve eşyalara eklenen + özelliklerden bazılarının işe yaramaması sorunu. Örneğin sersemlik bağışıklığı olan biri sersemliyor ya da Yay Menzili+ özelliği işe yaramıyor.Ya da ninjanın ok yağmuru yeteneği sadece tek karakteri hedef alıyor.Lütfen biri bu sorunu çözsün :)

2. OYUNCULARIN ANLAYIŞSIZLIĞI

Evet arkadaşlar ben bunu yaşadım belki benden kaynaklanıyordur ama söyleyeyim dedim.
Hamachili Sw kurdum ve tanıtım konusunda Sw'ye girmek için gerekli her şeyi yazdım ama ağ girdikten sonra her oyuncu yöneticilik onların tabiriyle "GMlik" istiyor ve her oyuncu "Üyelik Sitesi ne?", "Nereden indireceğim?", "Oyunda Efsunlar Nasıl" gibi sorular soruyor ya da saçma sapan şeyler yazıyorlar. Halbuki gereken her şeyi konuya yazmışım.

Dahası Gelecek:)

:) +Rep istemiyorum yorumda istemiyorum. Zaten onu Gerektirecek bir şey de yapmadım. Sadece bir okuyun.

TÜRKÇEMİZİ DOĞRU KULLANALIM

arkadasım senn derdin ne ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri