HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok garip bir rüya gördüm, bir tatil köyüne gidiyoruz, tatil yapıyoruz, sonra bişi oluyor, kötü birşey, ne olduğunu bilmiyorum fakat, kötü birşey olacağından emindim. Sonunda oldu ve olay birden bire bir aksiyon sahnesine döndü, silahlar mermiler ve yerkabuğu renk değiştiriyordu, sonra bütün herşey silindi ve kendimi bir çarşıda buldum. Sanki herşeyi kontrol edebildiğimi sanıyordum, aklıma ilk gelen şey ise bir kadına tecavüz etmek oldu, bunu istemiyordum fakat birşey beni zorluyor gibiydi, onu düşünmedim gözlerimi kapadım tekrar açtığımdaysa bir adamın üzerinden atlayıp öndeki bayanı bir odaya kapatıp, tam tecavüz edecekken, uyandım. Fakat iş işten geçmişti... ( Anlayana ) ve ( Gerçek )
aksiyon filmmi izliyon erotik mi izliyon :s terbiyesiz birşey varsa söyleme demisti
ama yinnede sen gündelik hayatında düsünüyor musun tecavüz falanEdit: Küçükler okumasın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)