- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hoş bulduk tekrardan
Benim önemli bir sorum olacak ..!
╚ Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.
╚ Bu münkün mü?
╚ Nedeni; Kullanıcı adımı girerken Escap€€ değilde € işaretini kabul etmiyor bu yüzden € değil S 64; olarak giriyorum yani bu € işaretinin kodu oluyor.. Ben orda boşluk bıraktım eyer ki birleşik yazsaydım € işareti olacaktı Umarım anlamıssınızdır... ╚ Admın lere ve yetkililere sesleniyorum eyer düzeltmek ve ya başka bir kullanıcı ismi yapılmak mümkünse lütfen yaparmısınız Lütfen soruma cevap yazın Size Ö.M. atim.
╚ Eyer kabul ederseniz ve ilgilenirseniz çok iyi bir insanı ( Paylaşımcı ve dürüst ) Forumunuza almış olursunuz..
Benim önemli bir sorum olacak ..!╚ Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.
╚ Bu münkün mü?
╚ Nedeni; Kullanıcı adımı girerken Escap€€ değilde € işaretini kabul etmiyor bu yüzden € değil S 64; olarak giriyorum yani bu € işaretinin kodu oluyor.. Ben orda boşluk bıraktım eyer ki birleşik yazsaydım € işareti olacaktı Umarım anlamıssınızdır... ╚ Admın lere ve yetkililere sesleniyorum eyer düzeltmek ve ya başka bir kullanıcı ismi yapılmak mümkünse lütfen yaparmısınız Lütfen soruma cevap yazın Size Ö.M. atim.
╚ Eyer kabul ederseniz ve ilgilenirseniz çok iyi bir insanı ( Paylaşımcı ve dürüst ) Forumunuza almış olursunuz..
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ney sen ben ismimi değiştirdim zaten daha gerek yok! =) .. Yeni konu açıp sölicem..
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tekrar merhaba Ben Escap€€ =) Artık asıl hesabım bu iyi forumlar .. O imzamdaki ESC yazısını görmezden gelin :m08: :ka19: Artık bu benim hesabım. Tekrardan iyi oyunlar ve iyi forumlar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)