noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Lonca Sistemi Aktif Olsun!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByH3CT0R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 391

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lonca Sisteminin Aktif Olmasını İsteyen Birçok Kişi Var Bende Bunlardan Biriyim Ama Lonca Kurmak İstemiyorum.. Sadece İyi Bir Loncada İyi Arkadaşlıklar Kurmak İstiyorum.. Gerektiği Zaman İşini Bırakıp Başı Sıkışan Arkadaşına Yardım Edecek Kimi Zaman Kendinden Fedakarlıklar Yapacak Ama Ne Olursa Olsun Dostluk Ön Planda Olacak Herkes Birbirine Saygı Duyacak.. Loncada Sık Sık Toplaşma Olacak Yani Beraber Dahada Kaynaşılacak.. Ben Böyle Bir Lonca İstiyorum Şu Anda Editli İtemim Yok Ama Böyle Bir Loncada Çok Sağlam Arkadaşlıklar Kurarsak Neden Olmasın? Oyunda Olsa İnsan Sıkılıyor Böyle Bir Lonca Olduğunu Düşünürsek Oyundan Sıkılma Diye Bişey Olabilirmi?

Her Türlü Sorularınız İçin H3CT0R'a PM Atabilirsiniz.. Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olurum..

Yorum Yaparsanız Sevinirim..

Okuduğunuz İçin Teşekkürler!!

İyi Forumlar..

Son düzenleme:
Kardeşm Gerçekten Bende Senin Gibi Düşünüyorum. Bende Lonca Kurulmasını İstiorum Eger Lonca Kurulursa Oyunun Zevki Dahada Artar Diye Düşünüyorum. Ama İşte Bakacaz. İlerki Zamanlarda Ne Olur Bilemem

Hiç Yoktan 2-3 Kurulsa Gene Rekabet Artar Lonca Yokken Sıkılıyorum Varken Adam sa Yazıyo Canlanıyorum... Ama Çok Lonca Olması Bug'a ve Laga Sebep Oluyormuş Galiba..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri