metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

KLanLar???

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

SeLam ArKLar GereksiZz Konu Ama KLanLar oYununu Bana AçıKÇa aNLaTaßiLeceK Varmı aCiL Yardım Yeni BaŞLadm!!!!!:(:(

beN aNLatıyım ŞiMdi siZ oyuna iLk başLadıqınızDa biR köyünüZ OlucaK ve SınırLı Bina inŞa etMe hakkınıZ olucak ... meseLa saray için anabina 20 demirci 20 pazaryeri 10 olmalıdır anabinaya tıklayın ve orada yazar ... bina yaptıkça sewiyesini arıtrdıkça uanınız artıcaktır .. biraz kurcalayın 350 puana felan gelin öğrenirsiniz .. 500 puana geldiğinizde size premium hesap gelicek . onla puanınızı 1000 fln yparsnz .. aynı anda br sürü inşaat verebliyorsnz . haritaya tıkladınızda terk edilmiş köyler ve bonus köyleri olr . oralara asker basıp saldırn hamadde elde dersnz benden bu kdr gerisini siz çözün sorularınız olursa sorun

LazımDeiL;1611836' Alıntı:
beN aNLatıyım ŞiMdi siZ oyuna iLk başLadıqınızDa biR köyünüZ OlucaK ve SınırLı Bina inŞa etMe hakkınıZ olucak ... meseLa saray için anabina 20 demirci 20 pazaryeri 10 olmalıdır anabinaya tıklayın ve orada yazar ... bina yaptıkça sewiyesini arıtrdıkça uanınız artıcaktır .. biraz kurcalayın 350 puana felan gelin öğrenirsiniz .. 500 puana geldiğinizde size premium hesap gelicek . onla puanınızı 1000 fln yparsnz .. aynı anda br sürü inşaat verebliyorsnz . haritaya tıkladınızda terk edilmiş köyler ve bonus köyleri olr . oralara asker basıp saldırn hamadde elde dersnz benden bu kdr gerisini siz çözün sorularınız olursa sorun

:) Uraşmışsın Yazı İçin ama Deneyimsizler İçin Hiçbirşey Anlaşılmıyor..

Şöyle Anlatayım Oyuna İlk Başladığınızda Düşük Puanlı Bir Köyünüz Olur Köyünüzün Ortasında Bir Ev Bulunur Bu Merkez Binadır Ona Tıklayıp Yeni Şeyler İnşa Edebilir veya Zaten İnşa Edilmiş Olan Şeylerin Kademesini Arttırarak Arttırdığınız Şeyin Özelliklerinide Arttırabilrsiniz. Örneğin, Demir Madeninin Kademesini Arttırdığınızda Saatlik Demir Üretimi Artacak, Çiftliğin Kademesini Arttırdığınızda Asker Üretim ve Bina Geliştirmek İçin Gereken İşçi Kapasitesi Artacak Bunun Gibi Şeyler Ayrıca

Klanlar.org'un Kendi Yardım Sitesinden Yardım Alabilirsiniz İyi Forumlar.. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri