- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
đ[FONT="]υ в[/FONT]ıš[FONT="]т füeя м[/FONT]ı[FONT="]¢ħ [/FONT]đe[FONT="]я >>тяαυм << '!![/FONT]
∂ü[FONT="]ηуα уα[/FONT]ℓ[FONT="]αη вєη уα[/FONT]ℓ[FONT="]αη[/FONT]¢[FONT="]ι σ[/FONT]ℓ[FONT="]мυšυм [/FONT]¢[FONT="]σкмυ ..?[/FONT]
вeи [FONT="]še[/FONT]и[FONT="]ı[/FONT]и [FONT="]đef[/FONT]тeя[FONT="]ı[/FONT]и[FONT="]ı καρα[/FONT]тт[FONT="]ı[/FONT]м [FONT="]α[/FONT]ят[FONT="]ıq....[/FONT]
ħ[FONT="]αчαłłeяıмı вı κeяe чıκтıи вıđαħα αšłα !!!!!![/FONT]
[FONT="]OLMASI GEREKENLER ZATEN YANIMDA YANIMDA OLMAYIP G[/FONT][FONT="]İDENLER KİMİN UMRUNDA .......[/FONT]
[FONT="]мєιηє [/FONT][FONT="]ℓ[/FONT][FONT="]ιєвє [/FONT][FONT="]ιšт [/FONT][FONT="][[/FONT][FONT="]є[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]нт][/FONT][FONT="] .. [/FONT][FONT="]∂[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]н [/FONT][FONT="]∂[/FONT][FONT="]υ вιšт[/FONT][FONT="]єιη [/FONT][FONT="][š¢[/FONT][FONT="]нєяz][/FONT]
[FONT="]še[/FONT][FONT="]иıи [/FONT][FONT="]ö[/FONT][FONT="]и[/FONT][FONT="]ü[/FONT][FONT="]иđeи ešκıđeи ge[/FONT][FONT="]¢e[/FONT][FONT="]яκeи ıšтeκłe ge[/FONT][FONT="]¢e[/FONT][FONT="]яđıм šıмđı ıše чeяe вακαяακ ge[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]ıøяυм[/FONT]
Yağmurlarda seninle ıslanmak istiyorum..."
Hayat çoğu zaman düşürüp yüzünü baksa da gözlerimin içine, ben hep gülümsedim ona.
Tutup yakasından tüm anlamsızlıkların, bütün umutsuzlukların silkeliyorum birer birer, artık baka baka gözlerinin içine, söyleyebiliyorum dillenmemiş bütün kelimelerimi.
Aldırmıyorum peşimde birikmiş karanlığa. Kibirli gözlerini dikip üstüme, önümden geçip giden akıp giden zamana da.
Zaman çoğaltıyor sevdanı içimde. Gitgide daha sık hissettirerek, gitgide daha derinlerime işleyerek...
Bilirmisin yanlızlık ne demek? Bilir misin yıldızlardan medet ummayı? Uzattın mı elini bir yıldız boyunca, belki tutarım diye farkında olmadan?
Yüreğim kelimelerde...Kelimeler yitik, kelimeler kırgın.
İçimi acıtır sol yanımın densizliği...
Seni kimse Ben gibi sevemez...Adın gibi biliyorsun...
Ağlasan bile ... Benim omzuma yaslanıp ağladığın günlerdeki gibi Huzurlu olabilecek misin .?
Kessem neşterle yavaş yavaş Şahdamarımı
Biliyorum ki .!
Akan kanla beraber,Sende akacaksın içimden...
Ancak işte o zaman kurtulacağım,
Tüm Vücudumda ve Benliğimde Zehir gibi Dolaşan Senden
Hangi kelime, hangi cümle sensizliği anlatabilir ki ?
Düşünüyorum da düşünecek bir şey yok özünde…
Varlığının yerine yokluğunu kabullenmeyi öğrenmeli avaz avaz…
Bir sensizliği bir de yalnızlığı yaşayabilmeli içimde ki sesliliğe rağmen…
Satırlarıma ‘sen` değil,
Özlemin dökülüyor…
Oysa,
Bıraksam çığlıklarımı terkini sindirecek suskunluğum…
Bu yalnızlık, suskunluğuma eşit olacak sensizliğe giden her adım da…
Cellat geçir hdi ilmeği boynma..Korkm yok nefessz kalmaya..Tükeniorm kavgalarn arasnda..Susamıorum pervasız haykırışlar karşısnda...
Birkaç melodi var kulağımda...
Hangileri gerçek?
Hangileri şizofrenik? Bilemem ki?
"bana seni unutturacak bir yer yok şu dünyada..."
Derinden Seversen...Acısıda Derin Olur !
Belki bende bir ömür o yara izleri yerine seni taşıyacağım bedenimde…
‹(`•[Bu AyrıLık Bitsin Artık, Kalmadı TakaT]•´)›
“Adam gibi“ sevmenin yasaklandığı bir yerde, ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin.
Ve sevdiğin için kıyamazsın.
Ama sevdiğin için kıyarlar sana...
Ne sesim değiyor sesine, ne de yüzüm yüzüne. Ama kokun mesken tutmuş tenimi yine.
İliklerime işliyor ayazları yokluğunun, hasretler düşman bana, sarılıyorum, bedenim üşüyor hala. . .
Dilimde sevda sözcükleri, hiç söylenmemiş, hiç dillenmemiş, hep ertelenmiş.. Yarım kalmış şarkılar gibi.
Dayan sancılarına varsa cesaretin. Bitip son bulduysa kendini kendi içinde mahkum edişlerin.
Kendim ekleyip virgüllerini, noktalarını, kendim çizmek istiyorum ağaçları, yolları.
Her ıssızlığımda, her karanlığımda tutulurcasına parlak bir yıldızın ferine, tutunup hayaline, avuttum sensizliğimi.
Belki de son demindeyim sevdanın. Sönmeden yanmalarım sana, gel de al üşüyen avuçlarımı sımsıkı avuçlarına..
Vakit geldi;gidiyorum.Sürekli bir yalnızlık haline bürünüp terk ediyorum bu şehri…Sana iyi bakmasını söyleyerek…
Aşka dair yazmayacaktım ama yine yazdım. Aşk yazılacak bir duygu değil. Yazılamaz, yaşanır. Aşkı yazmakta zor yaşamakta…
Disarda yagmur yagiyor Keske disarda olsaydimda yagmur butun acilarimi, dertlerimi silebilseydi..Ama imkansiz..
Disarda günes var ama kalbimi yakacak kadar yakici degil...
[FONT="]YaLnız kaLırsn YnLısı buLamadn ansızın cekp gıdr ağLarsn Durmadn 1 sızı basLadı KaLbı boğan..MutLuLuğu buLamazsn Hayatı anLmadn..[/FONT][FONT="]Yürekler karşılıklı bekliyiş içinde,sesin duyulur elbette.Öslemek ne renk sence?Sen rengi düşünürken,ben seni ösledim bile..[/FONT]
∂ü[FONT="]ηуα уα[/FONT]ℓ[FONT="]αη вєη уα[/FONT]ℓ[FONT="]αη[/FONT]¢[FONT="]ι σ[/FONT]ℓ[FONT="]мυšυм [/FONT]¢[FONT="]σкмυ ..?[/FONT]
вeи [FONT="]še[/FONT]и[FONT="]ı[/FONT]и [FONT="]đef[/FONT]тeя[FONT="]ı[/FONT]и[FONT="]ı καρα[/FONT]тт[FONT="]ı[/FONT]м [FONT="]α[/FONT]ят[FONT="]ıq....[/FONT]
ħ[FONT="]αчαłłeяıмı вı κeяe чıκтıи вıđαħα αšłα !!!!!![/FONT]
[FONT="]OLMASI GEREKENLER ZATEN YANIMDA YANIMDA OLMAYIP G[/FONT][FONT="]İDENLER KİMİN UMRUNDA .......[/FONT]
[FONT="]мєιηє [/FONT][FONT="]ℓ[/FONT][FONT="]ιєвє [/FONT][FONT="]ιšт [/FONT][FONT="][[/FONT][FONT="]є[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]нт][/FONT][FONT="] .. [/FONT][FONT="]∂[/FONT][FONT="]σ[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]н [/FONT][FONT="]∂[/FONT][FONT="]υ вιšт[/FONT][FONT="]єιη [/FONT][FONT="][š¢[/FONT][FONT="]нєяz][/FONT]
[FONT="]še[/FONT][FONT="]иıи [/FONT][FONT="]ö[/FONT][FONT="]и[/FONT][FONT="]ü[/FONT][FONT="]иđeи ešκıđeи ge[/FONT][FONT="]¢e[/FONT][FONT="]яκeи ıšтeκłe ge[/FONT][FONT="]¢e[/FONT][FONT="]яđıм šıмđı ıše чeяe вακαяακ ge[/FONT][FONT="]¢[/FONT][FONT="]ıøяυм[/FONT]
[/FONT][FONT="]Hayatım'dan cıkarmak icin cabaLadığım,korkuLarımı korkutmaktan korktum,düşLerimden düşLerime düşerken…!
[/FONT][FONT="]/./YâşânânLâr hèp bènZèr,kèLimèLèr fârkLı sadècè…kènDi yüzümüzü âRıyoruz tâkınDığımız oncâ mâskènin içindè...!!
[/FONT][FONT="]..!Hèp tuTarak kènDimi, hiç ağLamAdım
DaHa çok qüLümSèdim,çOk kızGındım oySa^^
**DahA cèSur qöRünDüm, korkudan öLüyordum oySa..'!
Ne Zaman Ölmek İstesem..
Trafiğin En İşlek Olduğu Caddelerde
Gözüm Kapalı Geçtim Karşıdan Karşıya...
[/FONT]
[FONT="]KanatLarım oLsun istedim ßén [/FONT]
[FONT="]Ama hiÇ uÇamadım
[/FONT][FONT="]KanaDım oLdu deNedim[/FONT][FONT="]
YeRiN dißine ÇakıLdım…
[/FONT]
[FONT="]düşüNmek zoR qeLdi daLdım yannızLıa..
[/FONT][FONT="]Bèni tânımLâ cümLèLèr içindè kuLLân. .
Yèpyèni ânLâmLârâ sâL...!
[/FONT][FONT="]..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu, düştüm../ susuyorsun...devam et...
[/FONT][FONT="]yoldan çıktım, sana düşüyorum [/FONT][FONT="]/[/FONT][FONT="] kurtarma beni[/FONT][FONT="]..[/FONT]
Yoksa Lanetli Ruhlar Körfezine demirlemek en iyi çare midir?
Bensiz bir ben`den arta kalan bu tende…
[/FONT][FONT="]Hayatım'dan cıkarmak icin cabaLadığım,korkuLarımı korkutmaktan korktum,düşLerimden düşLerime düşerken…!
[/FONT][FONT="]/./YâşânânLâr hèp bènZèr,kèLimèLèr fârkLı sadècè…kènDi yüzümüzü âRıyoruz tâkınDığımız oncâ mâskènin içindè...!!
[/FONT][FONT="]..!Hèp tuTarak kènDimi, hiç ağLamAdım
DaHa çok qüLümSèdim,çOk kızGındım oySa^^
**DahA cèSur qöRünDüm, korkudan öLüyordum oySa..'!
Ne Zaman Ölmek İstesem..
Trafiğin En İşlek Olduğu Caddelerde
Gözüm Kapalı Geçtim Karşıdan Karşıya...
[/FONT]
[FONT="]KanatLarım oLsun istedim ßén [/FONT]
[FONT="]Ama hiÇ uÇamadım
[/FONT][FONT="]KanaDım oLdu deNedim[/FONT][FONT="]
YeRiN dißine ÇakıLdım…
[/FONT]
[FONT="]düşüNmek zoR qeLdi daLdım yannızLıa..
[/FONT][FONT="]Bèni tânımLâ cümLèLèr içindè kuLLân. .
Yèpyèni ânLâmLârâ sâL...!
[/FONT][FONT="]..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu, düştüm../ susuyorsun...devam et...
[/FONT][FONT="]yoldan çıktım, sana düşüyorum [/FONT][FONT="]/[/FONT][FONT="] kurtarma beni[/FONT][FONT="]..[/FONT]
Dudaklarında şarkı,
Göğsünde nefes olmak..
Yağmurlarda seninle ıslanmak istiyorum..."
Hayat çoğu zaman düşürüp yüzünü baksa da gözlerimin içine, ben hep gülümsedim ona.
Tutup yakasından tüm anlamsızlıkların, bütün umutsuzlukların silkeliyorum birer birer, artık baka baka gözlerinin içine, söyleyebiliyorum dillenmemiş bütün kelimelerimi.
Aldırmıyorum peşimde birikmiş karanlığa. Kibirli gözlerini dikip üstüme, önümden geçip giden akıp giden zamana da.
Zaman çoğaltıyor sevdanı içimde. Gitgide daha sık hissettirerek, gitgide daha derinlerime işleyerek...
Bilirmisin yanlızlık ne demek? Bilir misin yıldızlardan medet ummayı? Uzattın mı elini bir yıldız boyunca, belki tutarım diye farkında olmadan?
Yüreğim kelimelerde...Kelimeler yitik, kelimeler kırgın.
İçimi acıtır sol yanımın densizliği...
Seni kimse Ben gibi sevemez...Adın gibi biliyorsun...
Ağlasan bile ... Benim omzuma yaslanıp ağladığın günlerdeki gibi Huzurlu olabilecek misin .?
Kessem neşterle yavaş yavaş Şahdamarımı
Biliyorum ki .!
Akan kanla beraber,Sende akacaksın içimden...
Ancak işte o zaman kurtulacağım,
Tüm Vücudumda ve Benliğimde Zehir gibi Dolaşan Senden
Hangi kelime, hangi cümle sensizliği anlatabilir ki ?
Düşünüyorum da düşünecek bir şey yok özünde…
Varlığının yerine yokluğunu kabullenmeyi öğrenmeli avaz avaz…
Bir sensizliği bir de yalnızlığı yaşayabilmeli içimde ki sesliliğe rağmen…
Satırlarıma ‘sen` değil,
Özlemin dökülüyor…
Oysa,
Bıraksam çığlıklarımı terkini sindirecek suskunluğum…
Bu yalnızlık, suskunluğuma eşit olacak sensizliğe giden her adım da…
Cellat geçir hdi ilmeği boynma..Korkm yok nefessz kalmaya..Tükeniorm kavgalarn arasnda..Susamıorum pervasız haykırışlar karşısnda...
Birkaç melodi var kulağımda...
Hangileri gerçek?
Hangileri şizofrenik? Bilemem ki?
"bana seni unutturacak bir yer yok şu dünyada..."
Derinden Seversen...Acısıda Derin Olur !
Belki bende bir ömür o yara izleri yerine seni taşıyacağım bedenimde…
‹(`•[Bu AyrıLık Bitsin Artık, Kalmadı TakaT]•´)›
“Adam gibi“ sevmenin yasaklandığı bir yerde, ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin.
Ve sevdiğin için kıyamazsın.
Ama sevdiğin için kıyarlar sana...
Ne sesim değiyor sesine, ne de yüzüm yüzüne. Ama kokun mesken tutmuş tenimi yine.
İliklerime işliyor ayazları yokluğunun, hasretler düşman bana, sarılıyorum, bedenim üşüyor hala. . .
Dilimde sevda sözcükleri, hiç söylenmemiş, hiç dillenmemiş, hep ertelenmiş.. Yarım kalmış şarkılar gibi.
Dayan sancılarına varsa cesaretin. Bitip son bulduysa kendini kendi içinde mahkum edişlerin.
Kendim ekleyip virgüllerini, noktalarını, kendim çizmek istiyorum ağaçları, yolları.
Her ıssızlığımda, her karanlığımda tutulurcasına parlak bir yıldızın ferine, tutunup hayaline, avuttum sensizliğimi.
Belki de son demindeyim sevdanın. Sönmeden yanmalarım sana, gel de al üşüyen avuçlarımı sımsıkı avuçlarına..
Vakit geldi;gidiyorum.Sürekli bir yalnızlık haline bürünüp terk ediyorum bu şehri…Sana iyi bakmasını söyleyerek…
Aşka dair yazmayacaktım ama yine yazdım. Aşk yazılacak bir duygu değil. Yazılamaz, yaşanır. Aşkı yazmakta zor yaşamakta…
Disarda yagmur yagiyor Keske disarda olsaydimda yagmur butun acilarimi, dertlerimi silebilseydi..Ama imkansiz..
Disarda günes var ama kalbimi yakacak kadar yakici degil...
[FONT="]YaLnız kaLırsn YnLısı buLamadn ansızın cekp gıdr ağLarsn Durmadn 1 sızı basLadı KaLbı boğan..MutLuLuğu buLamazsn Hayatı anLmadn..[/FONT][FONT="]Yürekler karşılıklı bekliyiş içinde,sesin duyulur elbette.Öslemek ne renk sence?Sen rengi düşünürken,ben seni ösledim bile..[/FONT]