ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Seç, Beyen, Çal (: 356

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 159

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[FONT=&quot]Kocaman uğultuların gözü yaşlı sessizliğiydi sende durmak, sana bakmak ve belki her gelişte senden gitmek. [/FONT][FONT=&quot]

Bir valiz dolusu kimsesizliği sırtlanmaktı sana gelmek; kente bırakılan yalnızlıkları umuruna bile almadan

Siyah beyaz hayaletler dans ediyor hayat aynamda. Müzik kırgın, gitar ağlamaklı…

Seni çekerim her nefesimde
Sen adım adım uzaklaşırken benden, çöküp kaldı bedenim olduğu yere

Ben seni kavuşmak için değil, kavuşmayı özlemek için sevdim

YALAN DÜNYA DA ELBET
GERÇEKTEN SEVEN BİRİ VARDIR

KADER BANA DÜŞMAN OLSA DA ..
ELBET BİRGÜN BARIŞIRIZ ..
BEKLERİZ .. O GÜNE KADAR ..[/FONT]

[FONT=&quot]Şimdi hangi şehre sığınırım hangi kapılarda bulurum izini [/FONT][FONT=&quot]

Okunmaz bende mutluluğun izi..

Ve aklım terk etti beni, senin ardından..

şimdi hangi şehre sığınırım, hangi kapılarda bulurum izini…

Şimdi ne okunur, ucuna kan bıraktığın dudağımda

Gözlerime yuva yapmış hüzün kırıkları, bata çıka yaşıyorum bu koca yalnızlığı

En keskin susmalarda öldürdün beni,harflerimi de adıma gömdün. Kara yazılarda okudum hikayemi..

Yar... durma öyle uzakta, öteden estirme ayrılık rüzgarını.

Solgun düşler derledim yarına, saklımda büyüttüm ismini..

Yokuşlara dayanmaz ömrüm,idam et bu ayrılığı.

yarası içinde saklı bir bedenin son duaları…

Başımı ellerimin arasına ne ilk nede son alışım. İlk acım değil ama en büyük acımsın.

göz yaşlarımı sel misali akıttım da yeryüzüne bir yüreğine akıtamadım..deli gönlümü nelere susturdum;nelere göz yumdurdum.nelerden vazgeçtim;de ßir sana söz geçiremedim..

yüreğim sana çok yakın
ama sen bana çok uzaksın

Gidişin değil, bir umutla dönersin diye beklemek öldürdü beni..

hayalin yanımda bakıyorum sadece,dokunsam kaybolacak biliyorum,dokunamıyorum...

Ayaklarıma dolaşıyor gözyaşlarım
Hüzün avcısı

Kollarımda sensizliğin kelepçeleri

Yüreğimde sevdanın zincirleri

[/FONT]
ஐ[FONT=&quot] ¤¤¤◦•._.•◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ нϋzϋи аvcısı ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦•._.•◦¤¤¤[/FONT]ஐۣۜ[FONT=&quot]

Baktığım her yere gizledim seni

Hasrete alışık değil ki gönlüm

Daha el sallarken özledim seni

Sensiz geçecek her günüme yazık

Sen şimdi ölü bir insana çevirdin beni yaşarken

Okunmaz bende mutluluğun izi[/FONT]

Gece bütün verdiğim sözlerden geri döndürecek kadar deli akmakta yüreğime, reddediyorum sensiz bir hayatı ve hesap soruyorum seni benden ayıran kaderimden. Bana birileri bir şeyler söylemek zorunda gecenin gözü kara, damarlarımda deli bir kızın kanı dolanmakta ve her türlü felakete müsaidim bu gece. En dipsiz kuyulardayım bu gece sensiz, en deli hayaller düşlerimde ve korkuyorum bu gece ilk defa sokaktaki serseriden gecedeki bilinmezden değil bu gece kendimden korkuyorum.

Başka elleri tutmasın ellerin, başka gözlere dalmasın bal rengi gözlerin ve daim olsun saltanatım yüreğinde dinle beni yalnızca beni dinle, bu gece senin olan yüreğim parçalanıyor yokluğunda duyuyor musun?

Çok mu üzgünsünn.. BİRAZ SÜZÜKSÜN.. çokmu yanLızsın .. BİRİNİ BULAMAZSIN.. çokmu salaksın .. AH CANIM ALLAH VERGİSİ BİRAZDA KABAKSIN.. [FONT=&quot]..Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,"Sen"oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak…,[/FONT]
[FONT=&quot]Hiç TitRéméSiN, Né éLiN, Né yüRéqn ''SiL qitSin'' [/FONT][FONT=&quot]

Dünyada Hiçbir Erkek İçin Ağlamaya Değmez..Hiçbir Erkek Bir Damla Gözyaşına Değmez!!

ѕєωєη ѕєωмєѕιηι вιℓѕєу∂ι ѕєωιℓєη ѕєωєηιη ∂єя∂ιη∂єη αηℓαя∂ı!!!

вυgυηℓєя∂є вöуℓєуιм вєη уαѕ ∂єηєη ѕιιя∂єуιм вı кσѕє∂є güℓüѕüм ωαя ѕıятıм∂α кαηℓı вı¢αgıη нıçвıя zмη ∂υуму¢gıη ∂υуѕαη∂α αηℓαмαуα¢gıη вıя ¢ıgℓıктα ѕαηα güℓüмѕüуσяυм..

αşк нєяşєуι αffє∂єя(нαℓт уємιşѕιи ѕєи)
clip_image001.gif

Bir karanLık geLiyor yokLuğunun Ardından...

ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓιsın!!!!

őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı [/FONT]
๏[FONT=&quot]łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг... [/FONT][FONT=&quot]

ѕєνgι"∂üηуαηıη мαуαѕı∂ıя`` zιяα...ιѕтє вυ уüz∂єη,вıяıηı ѕєηı ѕєνєηє ∂єк,вιя нιç_ѕιη∂ιя...νє ιşтє вυ уüz∂єη,єgєя вιяι ѕєηı ѕєνєяѕє_нιç_ σℓмαктαη кυятαяıρ ѕєηı ∂єgєяℓι уαρтıgı ιçιη σηυ ιкι мιѕℓι ѕєνмєℓιѕιη...!!![/FONT]

[FONT=&quot]erkekler telefona benzer ya bozuktur ya da meşgul[/FONT]

eLine sıkıştırdığım o notu... GİT PİS AHIRINDA OKU..
sen şeref qelimesinn ne anlama geldiğini bilirmsn yoqsa;bilmediğin için mi şerefsizs'n

sensiz ben hiçsem sen bensiz yoqol;ben sensiz ağlarsam sen bensiz taş ol

BEN BİR GARİP AŞIq ELİMDE ÇATAL qAŞIK AŞqI YEDİN BİTİRDİN SANA qALDI ``BULAŞIK``
Bir Rüyaymış..okuL vakTi geLdi uyandım.. Bir yalanmıs beni sevdiğin.. okuL vakti hep duyardım..

UzaT eLLerini o simsiyah boşlukta.. Yerçekiminede aykırı olalım..tahtalı köye koşuptaa

[FONT=&quot]yétéri kadar yalan söylérsém kéndimi kandırabilir miyim ? [/FONT][FONT=&quot]
péki ya bir daha hiç aynaya bakmasam kéndimi unutabilir miyim ?

Kendimi en iyi bildiğim dersten, senden bile bile kalıyorum.
Bu kez yazmıyorum adını. Bu kez boş bırakıyorum ben bu hayatı...

Raplerimi çéktiğim acılarla
Yüréğimi sızlatan kafamdaki dértlérimle
"ÖLÜM" tek çaré oldu bélki
"SİGARAMA" yüklérim ard arda hérgün gécénin 4 ündé

Gidişatı Gözüm Pek Tutmadı ..!

Üzgünüm...Seni tekrar sevemeyecek kadar ruhsuzum artık
Bu kez de sen anla!!![/FONT]

[FONT=&quot]EndopLazmik retikuLum..DepResif bir karmaşa oLarak kronik hayatıma dönüyoRum.. [/FONT][FONT=&quot]

Tüm ewrelerim morfin yemişş gibi kasılıyor anLamsızCa..BeLkide merhametLi dawranMaLıyım pozitiF düşünmeLiyim ama yapamıyoRum... MeLankoLik durum...!

JiLetLenmiŞ bedeniMe kazıDım sensizLiği....
MühürLü bir kaDeri çözeRken öğRendim seSsizLiği....
Wurgun yediğim her daRbede anLadım aCı çekMeyi....
TeşekkürLer sewgiLim öğRendim sayende yaşaRken öLmeyi....[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri