InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gönüllerin Kralı EdiLee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Worborg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

%100 Montaj .. Kahraman ve EdiLee yazıLarının etrafına bakın :) MSpaintden kesiLmiş ..

Küçük bir yanlış bilgi var orda sadece GM'ler takmıyor .. US serverinde falanda GM olmayanlar takıyor ..

Ama zırh TR serverine gelmedi daha ..

montaj ve ben bi çözümle anladım bu çin çünkü çinde lwllar yazmaz ayrıca ben çinde bu kraliyet zırhını giyyom taçla birlikte giyiliyor ve elimde sirius kılıcı +9(çinde)çünkü tr de basmak çok zor nasıl basılıyor sorarsanız mesaj atın bu msnye erkekler26432@hotmail.com rahatsız etmek için kaydetmeyin sorularınız için bu msnden sorun ve bu zırhın +sı yoqtur ayrıca sadece +sız 550 defans werir sorularınız için msnden sorun oqe

Ellerine saglık guzel olmuş

%100 montaj bakın kraliyet zırhını özellikkleri : kraliyet zırhı 550 defans wermektedir, +9 siyah celqi zırha +basınca oluyor we wadideqi sura eli qibi olan adamda basılıyor basarken 3 kırmızı inci 3 beyaz inci 3 mawi inci we boL miktarca Para İstiyor eqeR YanarSa Bayağı ÜzüLürSünz +rep Please Emeqe Sayqı Yane :D:D
[img]  Emeqe Sayqı +rep

%200 xD montaj çünkü normal playerlerde hwang zırhı yoktur pvp sw ler vardır taçta zırhı takınca kafana geliyor tskrler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri