Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet beyler şimdi size sunacağım 17 Savaşçı Skill Hack bir pack bir hile değildir fakat hile olarak sayılabilir )
Bu pack savaşçılara özeldir fakat diğer karakterler için de kullanılır ( diğer karakterlerde ek sadece 2 skill vardır)......
Savaşçılara ek olan skiller
- İyileştirme
- Hız
- Kritik veren (shamanların skili)
- Savunma veren (shamanların skili)
- Büyülü keskinlik
- Karanlık koruma
- Kamoflaj
- Ateş Hayaleti
Bu söylediklerim size biraz saçma gelebilir fakat gerçek.........(Biraz komik gözüküyo fakat işe yarıyorr!!)
NOT ::
Ben Bu packi gerçek mt2 de denemedim hep pvp lerde bu yüzden gm önünde skilleri açmamanızı tavsiye etmem !!!!!!!!!
Link benim uploadımdır korkmayın hiçbir şekilde virüs yoktur tamamen Ozyy güvencesiyle!!!!!!
link::
BUDA BİR !VİDEO! BU BENİM CLASS MT2 DEKİ KARAKTERİM ParoManiac isteyen gelebilir çok iyi pvp !!!!!!!!!
Link::
(ses kötü kusura bakmayın frapsde çekerken bir hata yapmışım da)
Evet Beyler Bu Packi İndirdikten Sonra Mt2 nin yüklü olduğu packin içine kopyalıorz ve oyuna giriorz )))
ÇOK ÖNEMLİ NOT:::::
skilleri açmadan önce skilleri pot ve dier skilleri koyduğumuz yere koyun yoksa bidaha oraya koyamazsınız ve çalışmaz.......
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bi repi çok görmeyin ama teşekkür de yeterr !!!!!!!!
Bu pack savaşçılara özeldir fakat diğer karakterler için de kullanılır ( diğer karakterlerde ek sadece 2 skill vardır)......
Savaşçılara ek olan skiller
- İyileştirme
- Hız
- Kritik veren (shamanların skili)
- Savunma veren (shamanların skili)
- Büyülü keskinlik
- Karanlık koruma
- Kamoflaj
- Ateş Hayaleti
Bu söylediklerim size biraz saçma gelebilir fakat gerçek.........(Biraz komik gözüküyo fakat işe yarıyorr!!)
NOT ::
Ben Bu packi gerçek mt2 de denemedim hep pvp lerde bu yüzden gm önünde skilleri açmamanızı tavsiye etmem !!!!!!!!!
Link benim uploadımdır korkmayın hiçbir şekilde virüs yoktur tamamen Ozyy güvencesiyle!!!!!!
link::
BUDA BİR !VİDEO! BU BENİM CLASS MT2 DEKİ KARAKTERİM ParoManiac isteyen gelebilir çok iyi pvp !!!!!!!!!
Link::
(ses kötü kusura bakmayın frapsde çekerken bir hata yapmışım da)
Evet Beyler Bu Packi İndirdikten Sonra Mt2 nin yüklü olduğu packin içine kopyalıorz ve oyuna giriorz )))
ÇOK ÖNEMLİ NOT:::::
skilleri açmadan önce skilleri pot ve dier skilleri koyduğumuz yere koyun yoksa bidaha oraya koyamazsınız ve çalışmaz.......
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bi repi çok görmeyin ama teşekkür de yeterr !!!!!!!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)