HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Direk 1.011 Versiyonu
Versiyon 1.011'e geçiş programları. (V1.003 veya 1.001 olması gerekiyo ektir)
1.003 versiyonu
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.TaleWorlds Download Server
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.FileFront
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.SoftPedia
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.2shared.com
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.AtomicGamer.com
Versiyon 1.011'e geçiş programları. (V1.003 veya 1.001 olması gerekiyo ektir)
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.TaleWorlds Download server
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.FileFront
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.RapidShare
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.2shared.com
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.AtomicGamer.com
1.003 versiyonu
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.from WorthPlaying.com (multiple mirrors)
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.from FileFront
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.from PlayWhat.com
- Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.from AtomicGamer.com
Sağol jjpp.Oyunu ben oynuyorum.Çok zevkli bir oyun.Ayrıca internetten olmamasına rağmen seviye var.Çok zevkli bir oyun.Tavsiye ederim.
bendeki de cinlikbunlara crack ekleyince tam sürüm oluyo ama ?cinlik yaparım ben çoğunlukla
![]()
ama ful oyun crck warez paylaşmak yasak biliyosun : ))Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)