- Konular
- 1,484
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -183
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine giriyoruz.İşaret ile gösterdiğim üst taraftaki Kayıt ol Seçeneğine basıyoruz.
Daha Sonra Boşlukları Doğru bir şekilde Giriyoruz
Gerekli Boşlukları Doğru Bir Şekilde Girdikten Sonra KAYIT OL Seçeneğine basıyoruz.
Kayıtınız Tamamlanmıştır.İyi Oyunlar Dileriz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
burak Burda Ben uye Nasi Olcam ws gibi Seyler Goruyorum Ve Elimden Geldigi kadar Yardim etmeye calisiyorum onemli olan konunun basit olmasi değil Yararlı Olmasi onemlidir 1 Saat Calisir Yaparsin Adamin İsine yaramaz 10 Dk calisip Yaparsin Adamin İsine Yarar.!Tesekkurler. Bir sorunun varsa da öm den halledelim açtığım, yararlı ve sabit bir konunun düzenin ve anlamının bozulmasını pek sevmem de
Konuyu saptırmayalım lütfen
Bunları Bılmeyenler Hatta Yeni Baslayanlar Hatta Hic pvp oynamayanlar var Birde Ole Dusunelim Lutfen.Ayrica Elimden Geldigi Kadar Herturlu Konuyu Paylasmaya Calisiyorum Calisicam.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Çok basit konuları ele alıyorsun.Şifre değiştirme, üye olma filan okuma yazması olan herkes yapar bunları.Daha zor konuları anlatmanı bekliyoruz senden.
- Konular
- 1,484
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -183
- DevLira
- 0
burak Burda Ben uye Nasi Olcam ws gibi Seyler Goruyorum Ve Elimden Geldigi kadar Yardim etmeye calisiyorum onemli olan konunun basit olmasi değil Yararlı Olmasi onemlidir 1 Saat Calisir Yaparsin Adamin İsine yaramaz 10 Dk calisip Yaparsin Adamin İsine Yarar.!
Tesekkurler. Bir sorunun varsa da öm den halledelim açtığım, yararlı ve sabit bir konunun düzenin ve anlamının bozulmasını pek sevmem de
Bunları Bılmeyenler Hatta Yeni Baslayanlar Hatta Hic pvp oynamayanlar var Birde Ole Dusunelim Lutfen.Ayrica Elimden Geldigi Kadar Herturlu Konuyu Paylasmaya Calisiyorum Calisicam.
Tesekkurler. Bir sorunun varsa da öm den halledelim açtığım, yararlı ve sabit bir konunun düzenin ve anlamının bozulmasını pek sevmem de
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)