kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElyM2 Üyelik Alımı (Resimli Anlatım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 204
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

byburak01

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,484
Reaksiyon Skoru
163
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-183
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

adresine giriyoruz.

İşaret ile gösterdiğim üst taraftaki Kayıt ol Seçeneğine basıyoruz.

dnYblX.png

Daha Sonra Boşlukları Doğru bir şekilde Giriyoruz

vgM4Az.png

Gerekli Boşlukları Doğru Bir Şekilde Girdikten Sonra KAYIT OL Seçeneğine basıyoruz.

Kayıtınız Tamamlanmıştır.İyi Oyunlar Dileriz.​

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

burak Burda Ben uye Nasi Olcam ws gibi Seyler Goruyorum Ve Elimden Geldigi kadar Yardim etmeye calisiyorum onemli olan konunun basit olmasi değil Yararlı Olmasi onemlidir 1 Saat Calisir Yaparsin Adamin İsine yaramaz 10 Dk calisip Yaparsin Adamin İsine Yarar.!:) Tesekkurler. Bir sorunun varsa da öm den halledelim açtığım, yararlı ve sabit bir konunun düzenin ve anlamının bozulmasını pek sevmem de :) Konuyu saptırmayalım lütfen :)

Bunları Bılmeyenler Hatta Yeni Baslayanlar Hatta Hic pvp oynamayanlar var Birde Ole Dusunelim Lutfen.Ayrica Elimden Geldigi Kadar Herturlu Konuyu Paylasmaya Calisiyorum Calisicam.
Çok basit konuları ele alıyorsun.Şifre değiştirme, üye olma filan okuma yazması olan herkes yapar bunları.Daha zor konuları anlatmanı bekliyoruz senden.

burak Burda Ben uye Nasi Olcam ws gibi Seyler Goruyorum Ve Elimden Geldigi kadar Yardim etmeye calisiyorum onemli olan konunun basit olmasi değil Yararlı Olmasi onemlidir 1 Saat Calisir Yaparsin Adamin İsine yaramaz 10 Dk calisip Yaparsin Adamin İsine Yarar.!:) Tesekkurler. Bir sorunun varsa da öm den halledelim açtığım, yararlı ve sabit bir konunun düzenin ve anlamının bozulmasını pek sevmem de :) Konuyu saptırmayalım lütfen :)

Bunları Bılmeyenler Hatta Yeni Baslayanlar Hatta Hic pvp oynamayanlar var Birde Ole Dusunelim Lutfen.Ayrica Elimden Geldigi Kadar Herturlu Konuyu Paylasmaya Calisiyorum Calisicam.

Son düzenleme:
teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri