HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
25.000 qiSi KapaSiTeLi Sv mize Gm Liq aLimLaRi VarDiR.. destek@godmt2.com Sv VPS'DiR.. [TL]Saim
Adınız ve Soyadınız:Kaan Şener
SuanDa Gm Liq YaptiiniS Sv:Yok (kapandiığı için)
GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:gmlik terübem yüksektir kodların bazılarını ezbere bilirim ama item olanların çğunu bilmem diğerleni bilirim.yaklaşıok 3-4 yıldır oynuyorum 2 yıldırda gmlik yapıyorum
Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi : (GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın)
hamachilerin tek tek ismini hatırlamıyorum hatırladıklarım hamachiler istanbulmt2(kendi swm)karabelamt2 ve güneşmt2 vpsler metin2online turokmt2 vs.vs.
Yabancı Dil : orta ingilizce
Komik mi DuyguSaLmi?:komik =))
Yas:18
SuanDa Gm Liq YaptiiniS Sv:Yok (kapandiığı için)
GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:gmlik terübem yüksektir kodların bazılarını ezbere bilirim ama item olanların çğunu bilmem diğerleni bilirim.yaklaşıok 3-4 yıldır oynuyorum 2 yıldırda gmlik yapıyorum
Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi : (GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın)
hamachilerin tek tek ismini hatırlamıyorum hatırladıklarım hamachiler istanbulmt2(kendi swm)karabelamt2 ve güneşmt2 vpsler metin2online turokmt2 vs.vs.
Yabancı Dil : orta ingilizce
Komik mi DuyguSaLmi?:komik =))
Yas:18
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)