bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

'Ezberlerini bozacağız'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 205

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor'un geçen sezon oluşturduğu bir modele bağlı oynadığını belirten Aykut Kocaman, “Bu modeli bozacağımıza inanıyorum“ dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzon deplasmanından kayıpsız dönmek ve PAOK`u elemenin, önümüzdeki günleri kendileri için daha umutlu hale getireceğini, beklentilerinin, umutlarının bu yönde olduğunu söyledi. Lig TV`ye konuşan genç hoca, şu değerlendirmede bulundu: “Uygulamaya çalıştığımız şey, kayıpsız oynamak. Fenerbahçe-Trabzon maçları tatlı bir rekabet içinde geçer. Zaman zaman da gerginliğin yoğunlaştığı oluyor. Geçen sezon kupa maçı açıkça söylemek gerekirse Trabzonspor`un oyun olarak da üstün olduğu, hak ettiği bir şekilde gerçekleşti. Ancak ligin final maçı ise tam tersi olarak gelişti. Sezonun belki de en saldırgan, en istekli, en baskın oyununu oynadığımız maçta top bir şekilde kaleye girmedi. Önümüzdeki maçta ekstra bir gerginliğin olacağını düşünmüyorum. Bu maçın, yürüyüşümüzü, koşumuzu biraz daha hızlandıracak motivasyonu sağlaması, bizim açımızdan önemli. Trabzon, geçen sezon bir model oluşturdu. Bu modele sadık kalarak oynuyorlar. Bu modeli bozacağımıza inanıyorum. Topa sahip olmayı, ayağa çabuk oyuncularla, rakip üzerinde baskı kurmayı seviyorlar. Ama biz de böyleyiz. Bakalım kim kime üstünlük sağlayacak?“​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri