Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Benden süper Nickler!!-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 272

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

вιя güη кαяşιηα çιкαяѕαм вιя єℓιм∂є ѕιℓαн вιя єℓιм∂є güℓ,уα güℓü αℓιя вєηιм σℓυяѕυη уα∂α ѕιℓαнι αℓιя вєηι νυяυяѕυη!!

qıɹ büu ʞɐɹşıuɐ çıʞɐɹsɐɯ qıɹ ǝ1ıɯpǝ sı1ɐɥ qıɹ ǝ1ıɯpǝ bü1,ʎɐ bü1ü ɐ1ıɹ qǝuıɯ o1nɹsnu ʎɐpɐ sı1ɐɥı ɐ1ıɹ qǝuı ʌnɹnɹsnu!!

BiR GüN KaRşInA ÇiKaRsAm bIr eLiMdE SiLaH BiR ElImDe gÜl,yA GüLü aLiR BeNiM OlUrSuN YaDa sIlAhI AlIr bEnI VuRuRsUn!!

ßĨŔ ĞüŃ ĶÁŔşĨŃÁ çĨĶÁŔŚÁМ ßĨŔ ĔĹĨМĎĔ ŚĨĹÁĤ ßĨŔ ĔĹĨМĎĔ ĞüĹ,ŶÁ ĞüĹü ÁĹĨŔ ßĔŃĨМ ŐĹÚŔŚÚŃ ŶÁĎÁ ŚĨĹÁĤĨ ÁĹĨŔ ßĔŃĨ VÚŔÚŔŚÚŃ!!

๒เг ﻮüภ кคгşเภค çเкคгรค๓ ๒เг єlเ๓๔є รเlคђ ๒เг єlเ๓๔є ﻮül,אค ﻮülü คlเг ๒єภเ๓ ๏lยгรยภ אค๔ค รเlคђเ คlเг ๒єภเ שยгยгรยภ!!

ⓑⓘⓡ ⓖüⓝ ⓚⓐⓡşⓘⓝⓐ çⓘⓚⓐⓡⓢⓐⓜ ⓑⓘⓡ ⓔⓛⓘⓜⓓⓔ ⓢⓘⓛⓐⓗ ⓑⓘⓡ ⓔⓛⓘⓜⓓⓔ ⓖüⓛ,ⓨⓐ ⓖüⓛü ⓐⓛⓘⓡ ⓑⓔⓝⓘⓜ ⓞⓛⓤⓡⓢⓤⓝ ⓨⓐⓓⓐ ⓢⓘⓛⓐⓗⓘ ⓐⓛⓘⓡ ⓑⓔⓝⓘ ⓥⓤⓡⓤⓡⓢⓤⓝ!!

BIЯ GüП ΚΛЯşIПΛ çIΚΛЯƧΛM BIЯ ΣᄂIMDΣ ƧIᄂΛΉ BIЯ ΣᄂIMDΣ Güᄂ,ΥΛ Güᄂü ΛᄂIЯ BΣПIM ӨᄂЦЯƧЦП ΥΛDΛ ƧIᄂΛΉI ΛᄂIЯ BΣПI VЦЯЦЯƧЦП!!

8!r 9ün k4rş!n4 ç!k4r54m 8!r 31!md3 5!14h 8!r 31!md3 9ü1,y4 9ü1ü 41!r 83n!m 01ur5un y4d4 5!14h! 41!r 83n! vurur5un!!

αşк єякєк αякα∂αşıмıη ∂υ∂αğıη∂αη öρмєк кα∂αя υ¢υzѕα вєη вυ αşкı ѕαтα¢αк кα∂αя şєяєƒѕιzιм!!...

ɐşʞ ǝɹʞǝʞ ɐɹʞɐpɐşıɯıu pnpɐğıupɐu ödɯǝʞ ʞɐpɐɹ nɔnzsɐ qǝu qn ɐşʞı sɐʇɐɔɐʞ ʞɐpɐɹ şǝɹǝɟsızıɯ!!...

AşK ErKeK ArKaDaŞıMıN DuDaĞıNdAn öPmEk kAdAr uCuZsA BeN Bu aŞkI SaTaCaK KaDaR ŞeReFsIzIm!!...

ÁşĶ ĔŔĶĔĶ ÁŔĶÁĎÁşıМıŃ ĎÚĎÁğıŃĎÁŃ öРМĔĶ ĶÁĎÁŔ ÚČÚŹŚÁ ßĔŃ ßÚ ÁşĶı ŚÁŤÁČÁĶ ĶÁĎÁŔ şĔŔĔŦŚĨŹĨМ!!...

คşк єгкєк คгкค๔คşı๓ıภ ๔ย๔คğıภ๔คภ öק๓єк кค๔คг ยςยzรค ๒єภ ๒ย คşкı รคtคςคк кค๔คг şєгєŦรเzเ๓!!...

ⓐşⓚ ⓔⓡⓚⓔⓚ ⓐⓡⓚⓐⓓⓐşıⓜıⓝ ⓓⓤⓓⓐğıⓝⓓⓐⓝ öⓟⓜⓔⓚ ⓚⓐⓓⓐⓡ ⓤⓒⓤⓩⓢⓐ ⓑⓔⓝ ⓑⓤ ⓐşⓚı ⓢⓐⓣⓐⓒⓐⓚ ⓚⓐⓓⓐⓡ şⓔⓡⓔⓕⓢⓘⓩⓘⓜ!!...

ムşズ 乇尺ズ乇ズ ム尺ズムdムşノᄊノ刀 dudムğノ刀dム刀 öアᄊ乇ズ ズムdム尺 ucu乙丂ム 乃乇刀 乃u ムşズノ 丂ムイムcムズ ズムdム尺 ş乇尺乇キ丂i乙iᄊ!!...

ΛşΚ ΣЯΚΣΚ ΛЯΚΛDΛşıMıП DЦDΛğıПDΛП öPMΣΚ ΚΛDΛЯ ЦᄃЦZƧΛ BΣП BЦ ΛşΚı ƧΛƬΛᄃΛΚ ΚΛDΛЯ şΣЯΣFƧIZIM!!...

4şk 3rk3k 4rk4d4şımın dud4ğınd4n öpm3k k4d4r u(u254 83n 8u 4şkı 5474(4k k4d4r ş3r3f5!2!m!!...

' asLında aşkLarın en güzeLi yoktur.. aşkLar yaşandıkça en güzeLdir .. !!

qeçmi$e Sakın qeçmi$ deme.. qeçerken Sanada qeçirmi$ oLaßiLir .. xD

ßaq ßüyüdüm Hiç Hesapta Yokken... ßüyümek Canımı Yaktı...GüzeL Sanarken ..!

Dilsiz ßir veda seçtiğim için, Gücenme.....
Kapını açık tut sen.
Aşk elbet tekrar girecektir,
ßenim çıktığım eşikten... !!!

sénsizLiq Çoq zor qéLiyO ßana
kaLßime söZ qéçireMez oLdum!
yoKsun yanıMda qene yanLızım.
derdimi sözlerime yansıttım
alıştım artık varlıĞına sensizim
ama bak tek başıma yetmez sözler
seni anlatmaya benim umudumsun yarınlarımda..

' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!

ÇocukLuğumu özlüyorum. . .
Yara bere içindeki dizLerimi. . .
Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . .
YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . .
sakLandığım kapı ağzını. . .
Oysa . . .
Çoktan sobeLedi hayat. . .

Şuaиda haчaтıмda oLan yada gεçмişiмdε kaLaи,dosтuм dεdiğiм yada dosт zAииεттiğiм.SεvgiLiм dεyip kaLbiмε aLdığıм soиra aиıLarLa göмdüğüм,ßirşεчLεr payLaşтığıм чada чarıм ßırakтığıм, gεri döимεsiиi isтεdiğiм чada тaмaмεи тεrkεттiğiм,içLεriиi тiтrεттiğiм; ßüтüи arkadaşLarıмa ve dosтLarıмa тεşεkkürLεr,

ßüчüчoruм siziиLε..!

GİTTİN VE ßİTTİN..

Seni sen olduğun için sevendir
Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir
İki eli kanda olsa derdine yetişendir
Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir
Dostdur sözde değil özdedir adı...

ßiяqüη αηLαяSıη hαуαL kυяmαуı, ßєkLєmєуi, Ümiт єтmєуi..Lαηєт єdєяSıη уαşαdığıηα, уıятıp αтαяSıη qєçmişтєki izLєяiηi..

hαγαт Sαяıγσяdα ShєηSiz Sαямıσя qєяi qєL şυ єLiмdєη тυт ..

' KaŁbimin .. tэK sahibi ßэnim Canım sэvqiLm...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri