Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Virtual Pc//Runtime Error Hatası Vermiyor////ScaLe25 Farkıyla

Bu Konu Sizce Gereklimiydi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScaLe25

Level 4
TM Üye
Konular
70
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
Başarım Puanı
87
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 6 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.. Biliyorsunuz ki ''Runtime Error'' Veya İlk Hamachi Acıkken Virtual Pc Acılmıyabiliyor.. Bunun Nedeni Virtual Pc Nizin Versiyonunun Kötü Olmasıdır.. Size Simdi Vereceğim ''Virtual Pc'' Harika Bir Sürüm Hamachi Acık İken Virtual Pc acılıyor.. Runtime Error Hatası Vermiyor..

New Virtual Pc Download

Kod:
http://www.dosya.tc/files/2WGwDs/ScaLe25NewVirtualPc.rar.html

Rar Pas-''scale25'' tırnak işareti yok..

Ama Eğer Diyorsanız Kardeşim Benim Serverim Var Bunu Yükleyince O Server Silinicek Diyor İseniz

Belgelerim>My Virtual Machines>[Serverinizin ismi ] onu masaüstüne kopyalayın..Ve kopyaladıktan sonra My Virtual Machinesi Silin Ve Sisteminizde Yüklü Olan Virtual Pc yi de silin ve Benim Virtual Pc mi.. Yükleyin..

Sonra Masaüstüne Kopyaladığınız Serverinizi Tekrar My Virtual Machines ' e Atın... Ve Rahat Rahat Virtual Pc ye Girin.. İste Bu Kdr Basit..

Eğer Yapamassanız Bunun Videosunu Koyarım Arkadaslar.. Dedigim Gibi Herkese Mutlaka Kücükte Olsa Yardımım Olucak..

Ama Lütfen Su Aralar +Rep E ihtiyacım War Biraz Yardımcı Olursanız Sevinirim..

Son düzenleme:
Sanırım Gerekli Deildi Ben Bu Konu Yu Sürekli Gördüm..

''Ya Kardeşm Ayıptır Yav.. Bu Konuyu Ben Cok Gördüm ''3 Günde Bir Runtime Error Veriyor Lütfen Yardım '' Diyorlardı.. En Azından Rep Olmasada Bir Mesaj Bir Teşekkür Edin

virtual pc nin kacı bu? virtual box mU??

Hyr Kardeşim SP1 Olarak Göstreriyor fakat değil..sahsen ben cok beğendim .. download edmeni tercvih ederimm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri