TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 Ticket Geniş Anlatım....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimaks97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Metin2de hakaret hile vs... olaylar cok oluyor.Artk ss aldığınızda ticket atmak cok kolay olacak.Öncelikle metin2.support a giriyoruz.Siteye girdiğinizde yukarda seçenekler var onlardan ' Destek birimleriyle iletişim ' diye bir seçenek var ona tıklıyoruz.Hangi konu hakkında soru sormak istiyorsunuz diye birşey çıkacak orada 'Oyun' a tıklıyoruz.

Yeni açılan sayfada serverinizi seçin.

Kendi İD nizi yazın.

E-mail adresinizi yazın.(ama dikkat e-mail kayıtlı olduğunuz üyeliğin adresi olmalı)

Sonra banlatacaginiz kişinin hakaret mi hile mi vs ... seçin.

Seçtikten sonra aşağıda başka birşey çıkacak ' İlgili Hesaplar/Karakter isimleri ' diye oraya banlatacaginiz kişinin ismini yazın. Aşağıda 'Problem Açıklaması' diye bi şey daha var oraya hakaret veya bug veya hile diye yazın ne yaptysa......

Ek Bilgiler diyor ona birşey yazmayn ve aşağıya çektiğiniz ss nin bulunduğu klasörü vs. seçin ve Göndermek TIKLAYIN.

İşlemleri bitirdikten sonra verdiğiniz msn ye bir şifre gelecek.1-2 gün sonra metin2.support ta 'Bildirim Geçmişi' diye bir seçenek var ona tıklayıp msndeki şifreleri yazıyoruz.

Orada ban atacaginiz kişi hakkında bilgiler çıkacak.Ban yemediyse 'Yeterli kanıt bulunamamıştır' diye yazıyor.

Bazı kişiler konuları tam anlatmıyor bu yüzden sıkıntı çekiyordum.Bende geniş bir biçimde anlattım. Umarım işinize yaramıştır.

Eğer atladığım veya yanlış anlattığım bir bölüm varsa yorumlarınızla düzeltebilirsiniz .:ka19:

Bazıları gerçekten hakediyor beyler.Ya çok kötü bir biçimde küfrediyor veya hile yaptığını söyleyince üstüne küfrediyor.Bende bunu yapanları sadece banlatıyorum.Size de bunu tavsiye ediyorum...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri