HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu sadece derionlular için geçerlidir.derionlular + basacakları zaman markuttta bassınlar. markutta (body de + basılıyor) body ye gidin itemi ve formülü koyun.sonra body evet yada hayır gibi hareketler yapıyor.evet gibi işaretini yaptığı gibi kabul et e basın ama + basma bitmeden hayır derse hemen iptal edin.biliyosunuz ki +3 e kadar item yanmıyo fakat +3 e kadar normal sakın basmayınn sadece evet dediğinde +3 e kadarda dahil (eğer +3 e kadar evet dediğinizde basmassanız itemin yanma şansı yükselir) ben diğer charı 37 lwl +10 bastım ama siz + kac basarsınız bilmem herkes gibi %100 yanmama olasılığı vermiyorum.
ÖNERİM: ilk gün +7 e kadar basın sonraki gün +8 e basın sonraki gün +9 a soraki gün +10 a basın ama +7 e kadar yanmassa büyük ihtial yanmaz ama yanarsa benden değil ve + basarken yanınızda kimse omasın eğer yardım edebilmişsen ne mutlu bana
+rep verin pls
ÖNERİM: ilk gün +7 e kadar basın sonraki gün +8 e basın sonraki gün +9 a soraki gün +10 a basın ama +7 e kadar yanmassa büyük ihtial yanmaz ama yanarsa benden değil ve + basarken yanınızda kimse omasın eğer yardım edebilmişsen ne mutlu bana
+rep verin plsŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)