Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bu Ne Cüret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marduq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 199

marduq

Level 5
TM Üye
Konular
346
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İspanyol gazetesine konuştu
İspanya 1. Ligi'ne yeni çıkan Hercules'e transferi gündemde olan Güiza, bu takımın şehri Alicante'nin İnformacion gazetesine verdiği demeçte haddini aştı. F.Bahçe'nin Hercules'in teklifini kabul etmesini umduğunu belirten Güiza, UEFA Avrupa Ligi play off maçı nedeniyle hala yöneticilerle konuşamadığını kaydederek, "Beni hesaba katmayan onlar ve bu yüzden kendim idman yapıyorum. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak. Hercules'in teklifini kabul etmelerini umuyorum'' dedi.

Bonservis engeline takıldı
Bu arada Güiza'nın için Fenerbahçe'ye önerdiği 4 milyon euro'luk bonservis bedeliyle ilgili yanıt bekleyen Hercules'in, İspanyol futbolcuyu alamaması halinde Werder Bremen'li Almeida'ya yönelebileceği kaydedildi. F.Bahçe, daha önce Güiza'ya karşılık Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 7 milyon euro'ya el sıkışmıştı. Ancak İspanyol futbolcu Kazan'a gitmeyi reddetmişti. Daha sonra ise Güiza, Getafe ile anlaşmış ancak bu kez de F.Bahçe 5 milyon euro'luk bonservis önerisini yetersiz bulmuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri