Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------arkadaşlar bnde ban
yedim çok urasdım ban acmak için ve actım:ka19: şimdi vilusada 80 lewel 56 cibisi var :l04:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------arkadaşlar bnde ban
yedim çok urasdım ban acmak için ve actım:ka19: şimdi vilusada 80 lewel 56 cibisi var :l04:benimkinide soydular pislikler. kullanıcı adı:reydragon lwl12(değişecekti) eskiden elindeki:uzun kılıç +8 eskiden üstündeki:keşiş plaka +7 eski parası 112k şimdi elindeki:kılıç+0 şimdi zırhı: yok şimdiki parası:117 yang
not:üstelik bişiyy yapmadım
gmelerden korkmuyoruzzzzz!! isterlerse üyelimizi banlasınlar yenisini açarızz isterlerse soysunlar yenisini alırız bu gmlerle savaşın başlangıcıdırr benimle olan şunu mesaj atsın. gmlere
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospuu gmler
not:üstelik bişiyy yapmadım
gmelerden korkmuyoruzzzzz!! isterlerse üyelimizi banlasınlar yenisini açarızz isterlerse soysunlar yenisini alırız bu gmlerle savaşın başlangıcıdırr benimle olan şunu mesaj atsın. gmlere
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospuu gmlerAlla aLLa bende Küfürden Ban Yedim
We inş. 23 Nisanda Kalkar aLLm Tuvada 40 LwL olmusdum TheVest Beni Tanıyan Tanır . Eskıler Tanır Yeniler Örnek aLır 
EĞER SİZİGÖRDÜĞÜ ZAMAN ORTADAN KAYBOLMUŞSA VE ETRAF SESSİZSE BİLİNKİ O BORDE BERELİDİR MERAK ETMEYİN O SİZİ BULUR. GELİR KAFANA SIKAR..
HER TÜRK ASKER DOĞAR..!
We inş. 23 Nisanda Kalkar aLLm Tuvada 40 LwL olmusdum TheVest Beni Tanıyan Tanır . Eskıler Tanır Yeniler Örnek aLır 
EĞER SİZİGÖRDÜĞÜ ZAMAN ORTADAN KAYBOLMUŞSA VE ETRAF SESSİZSE BİLİNKİ O BORDE BERELİDİR MERAK ETMEYİN O SİZİ BULUR. GELİR KAFANA SIKAR..
HER TÜRK ASKER DOĞAR..!
Beyler Bende Oyunu Bıraktım Çarım Banlanınca Alestadaydım 49 LwL dim ismim Myleer di Tanıyormusunuz ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)