HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaşınız Kaç? Ekimde 16 inşAllah.
Neden Sizi Seçmeliyim? Tecrübeliyim. Oyunları severim. Adaletliyim.
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız? 1 Serverde GMlik yaptım fakat ondan önce kendi sw'm vardı. Uğraşamadim kapattim.
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız? Gm olduktan sonra Selam derim. Userlerin sorularini yanitlarim. Kendimi sevdiririm yardimci olmaya calisirim.
TR'de En Yüksek Leveliniz? 78
Ve Bize +25 Bir Char Vermeniz Gerekir.Statü Ve Beceriler Konusunda Sizden Emin Olmamız
İçin.. Problem degil vardir herhalde maillerde
Ve Ufak Sorular Sorulacaktır.
Neden Sizi Seçmeliyim? Tecrübeliyim. Oyunları severim. Adaletliyim.
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız? 1 Serverde GMlik yaptım fakat ondan önce kendi sw'm vardı. Uğraşamadim kapattim.
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız? Gm olduktan sonra Selam derim. Userlerin sorularini yanitlarim. Kendimi sevdiririm yardimci olmaya calisirim.
TR'de En Yüksek Leveliniz? 78
Ve Bize +25 Bir Char Vermeniz Gerekir.Statü Ve Beceriler Konusunda Sizden Emin Olmamız
İçin.. Problem degil vardir herhalde maillerde

Ve Ufak Sorular Sorulacaktır.
Yaşınız Kaç?19
Neden Sizi Seçmeliyim? isimde güvenilir , özverili , disiplinli ve haksizlik yapmayan sabirli biriyim
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız? 14
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız? serverin x4 cülerini hilecilerini küfürcülerini temizlerim
TR'de En Yüksek Leveliniz? 76
Yorumlarda MSN Nizide Yazınız.. rock.boi-_-mrt@hotmail.com
Neden Sizi Seçmeliyim? isimde güvenilir , özverili , disiplinli ve haksizlik yapmayan sabirli biriyim
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız? 14
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız? serverin x4 cülerini hilecilerini küfürcülerini temizlerim

TR'de En Yüksek Leveliniz? 76
Yorumlarda MSN Nizide Yazınız.. rock.boi-_-mrt@hotmail.com
Yaşınız Kaç?=19
Neden Sizi Seçmeliyim?=Deneyimli,Komik,Hoşgörülü,Saygılı,Sabırlı...
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız?=Hamachili Hamachisiz Toplamları 20 yi Geçmiştir...
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız?=Oyunculara Herkezin Göreceği Bir Yazıyla ''İşte En Komik Gmniz Oyuna Girdi.İyi Oyunlar Arkadaşlar.Sorularınız Varsa Pm Gönderin'' Diye Yazı Gönderirim.
TR'de En Yüksek Leveliniz?=67
Neden Sizi Seçmeliyim?=Deneyimli,Komik,Hoşgörülü,Saygılı,Sabırlı...
Kaç Serverde GM Lik Yaptınız?=Hamachili Hamachisiz Toplamları 20 yi Geçmiştir...
Oyuna İlk Girişinizde Ne Yaparsınız?=Oyunculara Herkezin Göreceği Bir Yazıyla ''İşte En Komik Gmniz Oyuna Girdi.İyi Oyunlar Arkadaşlar.Sorularınız Varsa Pm Gönderin'' Diye Yazı Gönderirim.
TR'de En Yüksek Leveliniz?=67
ADIM :MEHMET
SOYADIM :GİRENAY
KAÇ SW DE GM OLDUN: 50 HAMCHI,,15 VPS
GUNDE KAÇ SAAT ONLINE SIN: 1 SAAT WC MOLASI 23 SAAT
NEDN GM OLMAK ISITOYORUM : EVDE CANIM SIKILIYO HEM BILDGIM SEYLER GM LIK TAM BANA GORE KENDIME GUVENIYORUM TEK RAKIBIM TURK HAVA YOLARI
msn adresim:emre_g.1998@hotmail.com kardesımın msn o acık hep
NEDN GM OLMAK ISITOYORUM : EVDE CANIM SIKILIYO HEM BILDGIM SEYLER GM LIK TAM BANA GORE KENDIME GUVENIYORUM TEK RAKIBIM TURK HAVA YOLARI
ADIM :MEHMET
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)