- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarımı açarken no video input hatası alıyorum bu hatayı 1 ay öncede aldım ama ekran kartım yerinden oynamış nese durumu çözüm ama şuan ekrankartı takılı ram çıkarttım taktım yeni ekran kartı aldım yine olmadı fan fln çalışıyor bilgisayarcıya götürdüm oda anlamadı.Çözümü Varsa Lütfen Yazın Pc Garantisi Bitti
----------------------------------------------------------------------------
Belkide Bundandır arkadaşlar bn pc me format attım 2 hafta once sonra vürüs bulaştı pc ye eset not 32 yi yukledim pc kendini resetledi sonra windows logosu cıkmadan siyah ekran cıkıor bilgisayarcı anakart sıkışması dedi bende
-------------------------------
Laptopun Kurtarma Cdsini Taktım Kurdum Ama Laptopa Göre Ayarladıgı İçin Ayarları ses internet yoktu pc resmen fabrika ayarındaydı yanı sesi hallettim
anakarttaki numaraya baktım nette araştırdım bulamadım kafam tak etti bilgisayarcıya götürdüm formata pc çalışmadı eve getirdim yine çalışmadı götürmeden önce çalışıyordu Bi Yardım Edin Lütfennn Sorunu Bulamıyoruzz anakarttamı acaba ?
----------------------------------------------------------------------------
Belkide Bundandır arkadaşlar bn pc me format attım 2 hafta once sonra vürüs bulaştı pc ye eset not 32 yi yukledim pc kendini resetledi sonra windows logosu cıkmadan siyah ekran cıkıor bilgisayarcı anakart sıkışması dedi bende
-------------------------------
Laptopun Kurtarma Cdsini Taktım Kurdum Ama Laptopa Göre Ayarladıgı İçin Ayarları ses internet yoktu pc resmen fabrika ayarındaydı yanı sesi hallettim
anakarttaki numaraya baktım nette araştırdım bulamadım kafam tak etti bilgisayarcıya götürdüm formata pc çalışmadı eve getirdim yine çalışmadı götürmeden önce çalışıyordu Bi Yardım Edin Lütfennn Sorunu Bulamıyoruzz anakarttamı acaba ?
- Konular
- 11,132
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 475
- MmoLira
- -74
- DevLira
- 0
güzel teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)