Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ad Soyad=ALİ
Nerelisiniz=AFYON
Kaç kere GM oldunuz=4
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Userler ile ilgilenmek
Nerelisiniz=AFYON
Kaç kere GM oldunuz=4
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Userler ile ilgilenmek
Ad Soyad=fatih şerbetçi
Nerelisiniz=hatay/iskenderun
Kaç kere GM oldunuz=2
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz=
oyuna hak esitlik ve adalet getirmek icin. ayrıca ben oyuncularla ilgilenmeyi cok severim benim kadar oyuncularla ilgilenen baska gm yoktur diyebilirm. online sürem günlük en düsük 10 saattir en düsük sürem budur. bu arada + repinizi verdim. iletisim icin lütfen. oguzhanserbetci@hotmail.com msn adresini ekleyiniz. veya buradan olumlu veya olumsuz ise bana bildiriniz iyi günler..
Nerelisiniz=hatay/iskenderun
Kaç kere GM oldunuz=2
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz=
oyuna hak esitlik ve adalet getirmek icin. ayrıca ben oyuncularla ilgilenmeyi cok severim benim kadar oyuncularla ilgilenen baska gm yoktur diyebilirm. online sürem günlük en düsük 10 saattir en düsük sürem budur. bu arada + repinizi verdim. iletisim icin lütfen. oguzhanserbetci@hotmail.com msn adresini ekleyiniz. veya buradan olumlu veya olumsuz ise bana bildiriniz iyi günler..
Ad Soyad=Kadir Sahin
Nerelisiniz=Kayseri
Kaç kere GM oldunuz=21
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Tecrübeliyim Ve 6 Kere Server Kurdum Ama Hatalardan Dolayı Sildim Gmlik İslerindende Anlarım
Nerelisiniz=Kayseri
Kaç kere GM oldunuz=21
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Tecrübeliyim Ve 6 Kere Server Kurdum Ama Hatalardan Dolayı Sildim Gmlik İslerindende Anlarım
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Ad Soyad=Abdul Samet Alp
Nerelisiniz=YOZGAT
Kaç kere GM oldunuz=4 defa gm oldum 2 si hachi 2 si vps..
Yaşınız kaç=17
Neden GM olmak istiyorsunuz=oyuncu desteğini artırmak ve online kişiliğini kurmak için..
Nerelisiniz=YOZGAT
Kaç kere GM oldunuz=4 defa gm oldum 2 si hachi 2 si vps..
Yaşınız kaç=17
Neden GM olmak istiyorsunuz=oyuncu desteğini artırmak ve online kişiliğini kurmak için..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)