Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ad Soyad:Alp Aksoy
Nerelisiniz:Yozgat/Sorgun
Kaç kere GM oldunuz:10 üzeri
Yaşım 15-16 arası
Neden Gm olmak istiyorsunuz?:İnsanlara yardımcı olmak ve oyuna zarar veren insanları oyun platformundan uzaklaştırmak için
Nerelisiniz:Yozgat/Sorgun
Kaç kere GM oldunuz:10 üzeri
Yaşım 15-16 arası

Neden Gm olmak istiyorsunuz?:İnsanlara yardımcı olmak ve oyuna zarar veren insanları oyun platformundan uzaklaştırmak için
Ad Soyad=bekir
Nerelisiniz=karabük
Kaç kere GM oldunuz=3
Yaşınız kaç=18
Neden GM olmak istiyorsunuz=
nedenimi olmali illa gm likden herşeyden sw kurmadan frebsd fln cartundan curtundan anlarim sorunlara yardimci olabilirimserverinizin
Nerelisiniz=karabük
Kaç kere GM oldunuz=3
Yaşınız kaç=18
Neden GM olmak istiyorsunuz=
nedenimi olmali illa gm likden herşeyden sw kurmadan frebsd fln cartundan curtundan anlarim sorunlara yardimci olabilirimserverinizin
Ad Soyad=onur korkmaz
Nerelisiniz=kayseri
Kaç kere GM oldunuz=18 Hamachi 5 Vps Olmak Üzere 23 Swde Gm lik..!
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Gm lik Ciddi Bir Görewdir Bu Ciddi Görewin Benim Gibi Trcrübeli İnsanların Yapması Gerekir Serverde Bir Düzen Olabilmesi İcin..!Ve bu Düzen Ben Gm Olursam Gelecektir Playerelerla İlgiliyim Pmlere Cevap Veririm..! Tam Aradğınız Gm yim..!
MSN:i.f.inal@hotmail.com KABULL EDILDIMI ???
Nerelisiniz=kayseri
Kaç kere GM oldunuz=18 Hamachi 5 Vps Olmak Üzere 23 Swde Gm lik..!
Yaşınız kaç=19
Neden GM olmak istiyorsunuz=Gm lik Ciddi Bir Görewdir Bu Ciddi Görewin Benim Gibi Trcrübeli İnsanların Yapması Gerekir Serverde Bir Düzen Olabilmesi İcin..!Ve bu Düzen Ben Gm Olursam Gelecektir Playerelerla İlgiliyim Pmlere Cevap Veririm..! Tam Aradğınız Gm yim..!
MSN:i.f.inal@hotmail.com KABULL EDILDIMI ???
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)