Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ad Soyad=Ahmet İnönü
Nerelisiniz=Ankara
Kaç kere GM oldunuz=501
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz= Serveri Cok iyi,Cok Duzenli,Cok Tertipli Yonetmek ve Başarılarımı Kanıtlamak İcin
Nerelisiniz=Ankara
Kaç kere GM oldunuz=501
Yaşınız kaç=21
Neden GM olmak istiyorsunuz= Serveri Cok iyi,Cok Duzenli,Cok Tertipli Yonetmek ve Başarılarımı Kanıtlamak İcin
Ad Soyad=batuhan kaya
Nerelisiniz=istanbul
Kaç kere GM oldunuz=0 (yalan atcagıma dgruyu solerım)
Yaşınız kaç=15
Neden GM olmak istiyorsunuz=mt2 nın bırcok pvp sını oynadım +turk de tek alesta varken den berı oynuyorum oyunu ıyı bılıyorum
Nerelisiniz=istanbul
Kaç kere GM oldunuz=0 (yalan atcagıma dgruyu solerım)
Yaşınız kaç=15
Neden GM olmak istiyorsunuz=mt2 nın bırcok pvp sını oynadım +turk de tek alesta varken den berı oynuyorum oyunu ıyı bılıyorum
ad soyad= erhan ay
nerelisiniz=adana
kaç kere gm oldun= 10 (legend,deniz,full,hero,kxyt2,shadow,sonsuz,turkısh kusura bakma gerisini unuttum
yaş=19
türkteki çar lwli=69
neden gmlik istiyorusunuz=oyuna yeni bir düzen wermek oyuncuları memnun etmek (we serverımız kapandı gmlik olmadan olmuo
)
nerelisiniz=adana
kaç kere gm oldun= 10 (legend,deniz,full,hero,kxyt2,shadow,sonsuz,turkısh kusura bakma gerisini unuttum

yaş=19
türkteki çar lwli=69
neden gmlik istiyorusunuz=oyuna yeni bir düzen wermek oyuncuları memnun etmek (we serverımız kapandı gmlik olmadan olmuo
)arkadaşım.yaşım.40.hergün.bu.oyunu.oynuyom.cokda.arkadaşım.var.ama.ben.gm.olmak.istiyom.
braz.eylenceli.olmasını.temenni.ediyom.
eyer.uygun.görürseniz.gm.olmak.hazırım
braz.eylenceli.olmasını.temenni.ediyom.
eyer.uygun.görürseniz.gm.olmak.hazırım
Ad Soyad=Doruk Sönmez
Nerelisiniz=Ankara
Kaç kere GM oldunuz=43 swde(vps ve hamachi dahil)
Yaşınız kaç=24
Neden GM olmak istiyorsunuz=Oynadığım oyunu belırlı bir seviyede tutmak(kufur hile vs..)olmamasını sağlamak ve insanların isteklerine duzgun ve seviyeli bir biçimde yanıt vermek...
Nerelisiniz=Ankara
Kaç kere GM oldunuz=43 swde(vps ve hamachi dahil)
Yaşınız kaç=24
Neden GM olmak istiyorsunuz=Oynadığım oyunu belırlı bir seviyede tutmak(kufur hile vs..)olmamasını sağlamak ve insanların isteklerine duzgun ve seviyeli bir biçimde yanıt vermek...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)