Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

minicik bir nick Arşivi-4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[FONT=&quot]bu gün doğum günün bebek öpücük koydum alnına kilometrelerce güller olsun bursa dan yanına[/FONT]

[FONT=&quot]Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken ..[/FONT]

[FONT=&quot]umutların bittiği yerim aşkı içime gömerim ayakta durmaya halim yok yine de koşabilirim.[/FONT]

hayatımDan qeri Dönüşüm kutusu açıLmaz bnm teq biLdiiM 1 qere siLdiimm

[FONT=&quot]Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm. Dünyanın en güzeliyim diye haykırıyordu.O gülü aldım. Ama en güzel olduğu için değil de seni görüp utansın diye…[/FONT]

[FONT=&quot]Gülmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun hiç gülemedim aylar oldu çünkü ışığım yoktu..[/FONT]

[FONT=&quot]Ömür bi girdap eskilerde bir kelepce koluma hakim[/FONT]

aqLının aLmaDıı hayaLLerLe taqıLıorm çünqü kafanın biLe aLmaDıı qerçeqLerLe yaşıorm

[FONT=&quot]O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim[/FONT][FONT=&quot] ellerini tutamıyorum. dolanıp sarmak geliyor içimden[/FONT][FONT=&quot]saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki[/FONT][FONT=&quot] sensiz duramıyorum.[/FONT]

[FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot]YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin? [/FONT]

[FONT=&quot]Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor.[/FONT]
[FONT=&quot]Vakit gider gelmez,işte bu canımı çok sıkıyor

[/FONT]

[FONT=&quot]/ DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! Benİ ßiraZ SevdiyseN ../ –[/FONT]

[FONT=&quot]Sen sustun, ben agladim.. Agladikca içim acidi..Ve karar verdim Gözyaslarim helal degildir sana,HAKKIMI ALACAGIM!![/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

• “When I first talked to you, I was afraid to hold u, when I held u, I was afraid to love u, now that I love you I am afraid to lose you!
- Seninle ilk konuştuğumda senden hoşlanacağımdan korkmuştum, senden ilk hoşlandığımda ise sana aşık olacağımdan, şimdi sana aşığım ve seni kaybetmekten korkuyorum!

[FONT=&quot]Do you ever wanna run away? Do you lock yourself in your room? With the radio on turned up so loud...That no one hears you screaming!!!
[O sözlerini o kadar özledimki..O halini...Şimdi yaptığım tek şey gözlerimi kapatıp yaşların dinmesini beklemek...][/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]geçmişe sakın geçmiş deme .. geçerken beLki sanada geçirmiş oLabilir ..[/FONT]

[FONT=&quot]"ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLık, "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı..[/FONT]

[FONT=&quot]ELLerinden tutsam iyiLeşmez yaram.. Yüzüne ßaksam.. Aynı aŞkLa ßakamam..[/FONT]

• “One night the moon said to me, if love makes you cry why dont you leave your lover. I looked back at moon and said would u ever leave your sky“
- Bir gece ay bana dedi ki, eğer aşk sen ağlatıyorsa neden sevgilinden ayrılmıyorsun. Ben de aya bakıp dedim ki, sen olsan gökyüzündeki yerinden ayrılırmıydın

[FONT=&quot]Sen geLmedin .. Senimi Benden aLdın ! Sevgini almaya senin biLe gücün Yetmeyecek ! ..

[/FONT]

[FONT=&quot]Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni…DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..[/FONT]

[FONT=&quot]Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?
Ben şeni, son Rondo bisküvimi verecek vede sen giderkn arkandan ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyorum...[/FONT]

• “If you hate me, I love you too. It ain`t my fault I`m better than you“
- Benden nefret ediyorsan, ben de seni seviyorum. Senden daha iyi biri olmak benim suçum değil.

[FONT=&quot]Her Geçen Gün Biraz Daha Acıyor Canım . Her Geçen Gün Biraz daha Kan Kaybediyor Hayallerim ..

[/FONT]

[FONT=&quot]*BuGüNü yasiyorsam yarinin seni bana getirecegine inandigim içindir….[/FONT]

[FONT=&quot]Gidiyorum .. Avuçlarımda Cam Parçalarıyla , Kan Siyah Duvarlara Hayallerimi Yazmaya ..[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

* ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаlаЯlа вітміγоЯ...

*ѕєνмє göиLüм ѕєνмє αятιк вυ ∂α ѕαиα dєяѕ σlѕυи.

*ѕєи кєиdιиι вιlє вιlє уαктιи αяdιиdαdα gσzуαѕlι bir delikanlı вıяαктıи

вєη ѕєηι dєgιl кαняσℓαѕι σ gözlєяιηι özledιм!!¨,

ѕєνѕєуdiη üzмєzdiη!...вєηi вιяαкιρ giтмєzdiη!

нєρ ѕєηι düѕüηüуσяυм...ιѕтємєкdeη ναzgєcємιуσяυм...

[FONT=&quot]Eser Duygularımın Şiddetli Rüzgarı Sokaklarında Çıkma Sakın karşıma Duygularım Seni Ezicek Bunu Unutma.[/FONT]
[FONT=&quot]
N yapsam olumuoR anlasana bU kaLp snn için çarpıorrrr....

[/FONT]

[FONT=&quot]HiKayeLeR anLatıLdı a$k mé$k DoğruLuk Hakkında AğLayacak yeR kaLmadı Sahte DostLarın Omzunda...[/FONT]

[FONT=&quot]Kader benim diyorsan Değiştir istiyorsan ...![/FONT]

[FONT=&quot]Yanlışım boşa dayanmışım Sanmışım boşa inanmışım ...[/FONT]
[FONT=&quot]
Sözlerin sarmaz bedenimi Gözlerinse çok uzaklarda[/FONT]

[FONT=&quot]
KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ?

[/FONT]

[FONT=&quot]Kaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım.. Yıllarca Ağladım ßöLé Sévincé ßi Türlü Séni unutamadım....[/FONT]

zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir…suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..

öyLé yüréktéN séviorsaN aklı başndaN atacksN kmi yannda arıosaN öNcé içndé ßuLacksıN.

' yavaş yavş kaßLLéNcksiN snn iLacıN bnM..
[FONT=&quot]
Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında[/FONT]

SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. ruhum, bedenim sensiz! . . Eminim, mutLusundr ßnsiz..!

Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri