mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Nasıl Bir Server İstersiniz ArkadaşLar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chatluck2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Sizce Server Nasıl Olsun

• 90 Silahları Olan Server mi ?

• 60 70 Arası Başlangıç Kolay Server mi ?

• 1 Lv Başlangıç Zor Server mi ?

• 48 Orta Başlangıç Server mi ?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

svde celık olmasın muho olması 65 silah ve 61 gıysı celık ve muhoyu kendımız düşülerelim event bol olsun zevki olsun oyunun lvl sınırı 99 olsun

kardes bnce celik olsun ama bole 50-60 m fln npcde satılsın yani 65 lvl silahlar satılsın ve hergun event oLsun ox da olabilirr :) Bnce bole bi sw olursa baya bi kisi bu sw yi oynar

Elimizde Var Serverda ORta 48 Başlangıç...
Zırhcıda 54 Zırhları 61 ve Çelikler Metinlerde
Silahcıda Peri Hortlak Şeytan Çıkarma Ejderha Bıçağı Sarı Ejder Mavi Ejder Yayı...
Eventlerimiz Sık ve Eğlencelidir User Eksiğimiz Var
O Yüzden Biraz OffLine Server geLicek Varsa EkLesin MSN.!!

tum sılahlar ve zırhlar npclerde +6 olarak bulunsun +basmak ıtemlı ve paralı olsun balık tutmaya yonelenler olacaktır oyunu gerceklestırır droplar 1200 olsun biraz kolay olsun kasmak zaten cogu kişi ıteme dayanacagı ıcın cok sorun yaratmaz:) ondan sonra markette taşlar +1 bulunsun +3 taşlar metınden dussun ve epic surada yukseltılsın silahcı npcde kdp dolunay +6 olsun [ve diger karakter itemleri] zırhcıda zırhlar +6 oLsn bnlar ıtme ıstemsn ama yanma sansı olsun zırhcı 2 ve sılahcı 2de zırhcıda2 de celik +4 altıntas +6 mavitaş +7 ßulunsun fiyatlar kabarık olsun [yanı herkez gıyemesn =) piyasaya göre degişsin :) bulamadım alamadım sorunu meydana cıkmaz] silahcıda muharebe +0 peri +6 partızan +0 elektro +6 olsun ve diger karakterlerınkıde buna gore uysuun boyle bır server olursa daha cok tutuLur +13 yas uzerı tutar boyle kurarsanız bana ozel mesaj atın koşacagm :))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri