Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar program falan yoktur kendi bulussumu deilmi hatılamıom m2 ye ara vermeden önce bulmustum
.Evet hemen konuya gecioruz ilk önce paraya ve gerekli malzemelere gerek var bunu biliosunuzdur :ka19:.Evet baslıoruz demirciye istedimiz esyayı koyuyoruz ama biseye ellemioz ne + basıoz ne kapıoz esyayı koduk sonra demirciden coookkkk uzak bölgeye gidin ve sonra evete basıoz aynı sey bidaha cıkıo ama evete veya hayıra basmayın sunu yapın ctrl alt + ya basılı tutun ve nousenin sol tusu ile evete tıklaın arkadaslar yanabilir yanarsa bos verin mesele + basmak degil yegen mesele oyunu oynayabilmen
:m08: evet arkadaslar bu dediklerimi yapın ben bu hileyle +9 veya +8 hic basmadım en fazla +7 bastım siz +8 veya +9 vasmaya calısmayın +7 basmayada fazla
.Evet hemen konuya gecioruz ilk önce paraya ve gerekli malzemelere gerek var bunu biliosunuzdur :ka19:.Evet baslıoruz demirciye istedimiz esyayı koyuyoruz ama biseye ellemioz ne + basıoz ne kapıoz esyayı koduk sonra demirciden coookkkk uzak bölgeye gidin ve sonra evete basıoz aynı sey bidaha cıkıo ama evete veya hayıra basmayın sunu yapın ctrl alt + ya basılı tutun ve nousenin sol tusu ile evete tıklaın arkadaslar yanabilir yanarsa bos verin mesele + basmak degil yegen mesele oyunu oynayabilmen
:m08: evet arkadaslar bu dediklerimi yapın ben bu hileyle +9 veya +8 hic basmadım en fazla +7 bastım siz +8 veya +9 vasmaya calısmayın +7 basmayada fazlakonu lütfen kilit!!!!!!
kilitt bune sallıoo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)