- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
__ Mutluluk bile Acı Veriyor,Çünkü SoNu Var BiLiYoRum.
__ Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!...
__ ˙·٠٠•● Günlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok˙·٠٠•●
__ Aşk:cennetle cehennem arası işleyen trende mevsimlik bir bilet…
__ Yasamak hiç Bu KaDaR agıR GeLMeMisTi..!
__ ˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
__ Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin...
__ Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara...
__ ˙·٠٠•● Sende bir Gün bulacaksin..Adimi cok anacaksin..Hazin bir Ask diye yanacaksin..˙·٠٠•●
__ Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :}
__ ˙·٠٠•●Bir ipte bin cambaz oynar..deliler akil satar.. ˙·٠٠•●
__ Hersey Biter...Su Taşı,Güneş Suyu, Zaman Güneşi,Aşk Zamanı,Söz Aşkı,Ben Sözü..
__ İcimi kanatan özlemlerle yaslanip, sonra da sessizce gitmeliyim bu dünyadan
__ ˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi..·٠٠•●
__ ŠęηΐηĽę¬ĩŁķ¯Đĕƒâ¯ŐŁŭγσЃùм«§ąŊã|
__ Seviyorum DeLü Gibi öLüMüNe YaSıyorum AcıSını BiLe BiLe SeVaBıNı GüNahıNı CekiYoRum....
__ Boshwer, Hep aynI MaSaL. “Hayat ve Ben“ işte hepsi bu kadar…
__ ˙·٠٠•● Her Ask bir mavi Masal..anlatilmayan ●•٠٠·˙•
__ ˙·٠٠•● Kamasti Gözlerim bu Bedenim hep savasti Gölgemin arkasinda Görkemim kaldi..●•٠٠:
__ ˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
__ ˙·٠٠•● Seninle dogmusum Sensiz ölemem..Dünyayi verseler yine vazgecmem ..●•٠٠
__ ¤ۣۜ..¤ ๑블๑◄███▓▒░░๑블๑ BakTım BakTım PenceReDen gOkYuzuNe DaLmıS GiTmiS RuHum GökYüzüNe... ░░▒▓███►ஐ ๑블๑
__ Das Passwort meines Gehirns und Herzens lautet Deniz = kalbimin ve beynimin Tek Sifresi Deniz.
__ Agladıgımı Kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral biliyor Kızdımı Dünya`yı Yıkar Biliyor. Agladıgımı kimseye Söyleme Anne Onlar Bir kız İcin Bu Kadar Düsecegimi Bilmiyorlar!...
__ Ŷāŕ Ĕłłĕŕĩή Νĕŕđĕ Ŷά ßĕńĩđĕ Gôtũŕ Ŷãđã Gîtmĕ:
__ Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!...
__ ˙·٠٠•● Günlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok˙·٠٠•●
__ Aşk:cennetle cehennem arası işleyen trende mevsimlik bir bilet…
__ Yasamak hiç Bu KaDaR agıR GeLMeMisTi..!
__ ˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
__ Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin...
__ Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara...
__ ˙·٠٠•● Sende bir Gün bulacaksin..Adimi cok anacaksin..Hazin bir Ask diye yanacaksin..˙·٠٠•●
__ Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :}
__ ˙·٠٠•●Bir ipte bin cambaz oynar..deliler akil satar.. ˙·٠٠•●
__ Hersey Biter...Su Taşı,Güneş Suyu, Zaman Güneşi,Aşk Zamanı,Söz Aşkı,Ben Sözü..
__ İcimi kanatan özlemlerle yaslanip, sonra da sessizce gitmeliyim bu dünyadan
__ ˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi..·٠٠•●
__ ŠęηΐηĽę¬ĩŁķ¯Đĕƒâ¯ŐŁŭγσЃùм«§ąŊã|
__ Seviyorum DeLü Gibi öLüMüNe YaSıyorum AcıSını BiLe BiLe SeVaBıNı GüNahıNı CekiYoRum....
__ Boshwer, Hep aynI MaSaL. “Hayat ve Ben“ işte hepsi bu kadar…
__ ˙·٠٠•● Her Ask bir mavi Masal..anlatilmayan ●•٠٠·˙•
__ ˙·٠٠•● Kamasti Gözlerim bu Bedenim hep savasti Gölgemin arkasinda Görkemim kaldi..●•٠٠:
__ ˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
__ ˙·٠٠•● Seninle dogmusum Sensiz ölemem..Dünyayi verseler yine vazgecmem ..●•٠٠
__ ¤ۣۜ..¤ ๑블๑◄███▓▒░░๑블๑ BakTım BakTım PenceReDen gOkYuzuNe DaLmıS GiTmiS RuHum GökYüzüNe... ░░▒▓███►ஐ ๑블๑
__ Das Passwort meines Gehirns und Herzens lautet Deniz = kalbimin ve beynimin Tek Sifresi Deniz.
__ Agladıgımı Kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral biliyor Kızdımı Dünya`yı Yıkar Biliyor. Agladıgımı kimseye Söyleme Anne Onlar Bir kız İcin Bu Kadar Düsecegimi Bilmiyorlar!...
__ Ŷāŕ Ĕłłĕŕĩή Νĕŕđĕ Ŷά ßĕńĩđĕ Gôtũŕ Ŷãđã Gîtmĕ: