HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cevdet Selvi,
Eskişehir Hava İkmal Merkezi Tayyare Fabrikası ve Türkiye Gübre Sanayi Kütahya Fabrikası`nda çalışan Selvi, Petrol İş Sendikası Genel Başkanlığı, İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, SODEP Kurucu Üyeliği, Harb-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeliği ve de Türk-İş Başkanlar Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
18. ve 22. Dönem`de
Cevdet Selvi, CHP lideri Deniz Baykal`ın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1943 tarihinde, İbrahim ve Fatma Selvi çiftinin çocuğu olarak
`de dünyaya geldi. Eskişehir Yüksek Tekniker Okulu, Makine Bölümü`nden başarıyla mezun oldu. Eskişehir Hava İkmal Merkezi Tayyare Fabrikası ve Türkiye Gübre Sanayi Kütahya Fabrikası`nda çalışan Selvi, Petrol İş Sendikası Genel Başkanlığı, İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, SODEP Kurucu Üyeliği, Harb-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeliği ve de Türk-İş Başkanlar Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
18. ve 22. Dönem`de
ve 20. Dönem`de İstanbul Kanatlarımın Altında Milletvekilliği görevlerinde bulunarak
`ye giren Selvi,
2007 Genel Seçimleri`nde CHP`den Kocaeli Milletvekili seçildi. Cevdet Selvi, CHP lideri Deniz Baykal`ın
2010 tarihinde görevinden istifa etmesinin ardından
`nin Genel Başkanlığı`na vekaleten atandı. Evli olan Cevdet Selvi, 3 çocuk babasıdır.