HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
karakter satılıkdır 91lwl ninja yancar fln yoktur isteyene 75lwl saman hediye edilir.
SKİLLER:
Suikast
Bicakcevirme
Hızlısaldırı
Tukmuk
Kamuflaj
skiller boyledir tukmuk ısmını tam hatırlamıyorum oyle yazdım kusura bakmayın xD
İtemler:
zırh: +9siyah ruzgar takımı +5korunma-+5savunma-+5yasam basılı 20 kılıc 20 bicak var
bicak: +9 Ruhsuz +5savasci-+5sura-+5ninja basılı 10krıtık 15delıcı
kask: +9 çelik kapson
kalkan: +9ninja kalkanı ve sahin kalkan
kolye: +9cennetin kozu kolye 20 kılıc 20bicak
kupe:+9abonoz ve cennet gozu kupe 20kılıc 20 bicak
ayakkabı: +9anka ayakkabı 20kılıc 20 bicak
bilezik: +9 beyaz altın bilezik
toplam 100 bicak ve 100kılıc savunam var bicak 80 olablr hatrlamıyorum
çift el savunma 55civarı
karakter boyledir edit yokdur.Ama 2-3 edit olan şaman haric butun
karakterleri rahat kesiyoum karakter uzerinde 500m para ve 400mlik item vardır Ankara ici Acil satılıkdır
iletisim: lordzeq06@hotmail.com - cami_cok@hotmail.com - s_nek1994@hotmail.com msn adreslerinden ulasa ilirsiniz
karakter fiyatı 40TL serverde yang almak istersenz 1t 20lira carda 5t lik itm var nekadar ucuza satıyorum hesaplayınızturkmmo
Kaynak : turkmmo.com
SKİLLER:
Suikast

Bicakcevirme

Hızlısaldırı

Tukmuk

Kamuflaj
skiller boyledir tukmuk ısmını tam hatırlamıyorum oyle yazdım kusura bakmayın xD
İtemler:
zırh: +9siyah ruzgar takımı +5korunma-+5savunma-+5yasam basılı 20 kılıc 20 bicak var
bicak: +9 Ruhsuz +5savasci-+5sura-+5ninja basılı 10krıtık 15delıcı
kask: +9 çelik kapson
kalkan: +9ninja kalkanı ve sahin kalkan
kolye: +9cennetin kozu kolye 20 kılıc 20bicak
kupe:+9abonoz ve cennet gozu kupe 20kılıc 20 bicak
ayakkabı: +9anka ayakkabı 20kılıc 20 bicak
bilezik: +9 beyaz altın bilezik
toplam 100 bicak ve 100kılıc savunam var bicak 80 olablr hatrlamıyorum
çift el savunma 55civarı
karakter boyledir edit yokdur.Ama 2-3 edit olan şaman haric butun
karakterleri rahat kesiyoum karakter uzerinde 500m para ve 400mlik item vardır Ankara ici Acil satılıkdır
iletisim: lordzeq06@hotmail.com - cami_cok@hotmail.com - s_nek1994@hotmail.com msn adreslerinden ulasa ilirsiniz
karakter fiyatı 40TL serverde yang almak istersenz 1t 20lira carda 5t lik itm var nekadar ucuza satıyorum hesaplayınızturkmmo
Kaynak : turkmmo.com
o oyunu ancak senin gibi eziqler oynar o oyun berbat zevk bilmeyen kişiler o oyunu oynar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)