- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
burda bana 10 tl etmez dİyen arkadaŞlari teke tek maÇa davet edİyorum.. Bİr de utanmadan gÜlÜcÜk İŞaretİ yapmiŞ mal.. Olum Önemlİ olan rÜtbe deĞİl.. Önemlİ olan sİlahlarin we en Önemlİsİ senİn oyunun.. Bazi second lİeutenant oyunculara karŞi oynuyorum.. Adamlar ateŞ etmeyİ bİlmİyor.. Ama gİdİp Çarini satsa 200 tl werİrler.. Ama İyİ oldu bu.. Şİmdİ bİ Çar aÇip kasacam.. O Çarla hİÇbİr oyuna gİrmeyecem.. Sadece farm yapacam.. O zaman bakalim ne kadar sÖylersİn.. Yakinda dÖnerİm..
noob..
noob..- Katılım
- 5 Tem 2010
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Crossfire'de K/D yapmak kolaydır fakat , buna bakarak playerlığına yorum istiyorsan örneğin ; cs'de normal bir server'a girdiğinde map sonunda maksimum yapabileceğin frag 30/30 olur.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ve birşey daha eklemek istiyorum daha geçenlerde millete "farm yapacağına adam gibi oynayın" diyen kişilik bugün kendisi "farm yapıcam o zaman görürsün noob" falan diyor işte bu yüzden senden alınıcak charın değeri düşer.nerdeyse Death sayısı Kill sayısını 2'ye katlıcak..Bide gelmiş playerlıktan bahsediyor sana sadece denilebilecek şey HA HA HA.
Rezillik diz boyu...
Rezillik diz boyu...
- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaŞim ben farm yapmam we hİÇ hoŞlanmam.. ÇÜnkÜ rÜtbe Önemlİ deĞİl benİm İÇİn.. Bİr de k/d oraninin neden yÜksek olduĞunu sÖyleyeyİm.. Ben oyuna bu Çarla baŞladim.. Bu yÜzden bu kadar kÖtÜ.. Bİlmem anlatabİldİm mİ.. Ha ha haymiŞ..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)