- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
aynen öyle benm çardada öyle oldu sonra para hilesi çıktı krdşim banlıcaksana hileyi çıakrtma piyasa pahalılaşıo mecbur yapıon napak yani ben italyana gçiom çine felan geçin kaskıon aksıon sonra bi bakıonn hesabınız engellendi GMler havalanmış
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
asena da bi gm (kırmızı bayrak) var 2010 yılının gm si herkese msn üzrindeki tüm çarlara süresiz ban atıyo sinirr oldum. oyun 4.sü sıf gm ye ws dedidi ye 2gün ban yedi full itemler gitti
- Konular
- 166
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 14d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 332
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 9,454
- DevLira
- 6
ya bu küfür olayı çok saçma ilk defa küfürden banned olunan bi oyun gördüm ya amaçları ne bu oyunu kuranların anlamıyorum ki küfür den hiç banned olunur mu ya bu oyun hem Knight Online yi esas olarak kurulmuş bi oyundur zaten Knight de küfürden banlanma die bi olay yok ki eminim bu dünyada GM lere edilen küfür kimseye edilmemiştir yörüğün GM sini kınıyoruz (her serverin GM sini de ) 51 lvlde ilk 50 e giren çarım ban yedi lanet olsun
Aga Bende Knight Oynuyorum Küfür Serbest Ama Küfürler Oyundan Soğutuyor En İyisi Küfürsüz Bir Oyundur...
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet arkadaslar benım char 64 lwl dı kadesım kendı charında hıle kullanmıs benınkıde gıttı banned oldu asena da gm bartu
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
UPDATE eline sağlık dostum çok güzel yamışsın ;ama boşuna metin hastaları bitmez gmler anılarıyla anılmayacak galiba..... bu arada oyunun büyük bir eksikliği soyulmamız, defalarca soyuldum benim gibi bir sürü kişi var bunu yapanlarda gmler olduğunu zannediyorum!!! onlar değilsede oyunun bi eksikliğini gösterir değilmi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)