Merhabalar yaklaşık 2 gündür kesintisiz ekran tanımayla rotasyon sistemi kurmaya çalışıyorum.
Mini haritadan kordinat okutup rotasyon kaydı yapıyorum. Daha sonra rotasyonda çarı WASD tuşları ile yürütüyorum fakat ne yaptıysam istediğim performansı elde edemedim. Birkaç tur sıkıntısız şekilde rotasyonda dönüyor fakat daha sonra yine sapıtıyor (kamera açısı değiştiği için olduğunu düşünüyorum). Daha önce memory kullanmadan rotasyon sistemi yapmayı deneyen oldu mu? Nasıl bir yol izlemek lazım?
wasd ile kurmak çok zor karaktere kuş bakışı bakıp mouse click ile yönetmek gerekiyor rota kuracağınız alanın bir çok yerinin koordinatlarını alıp gideceğin yön için tıklama matematiği kurmalısın ve her click öncesi ve sonrası koordinat kontrolü yaptırmalısın
Rotasyon boyunca mouse mini haritadaki karakterin üzerinde durması gerekiyor. Çünkü kordinatları ekrandan okuyabileceği başka yer yok.wasd ile kurmak çok zor karaktere kuş bakışı bakıp mouse click ile yönetmek gerekiyor rota kuracağınız alanın bir çok yerinin koordinatlarını alıp gideceğin yön için tıklama matematiği kurmalısın ve her click öncesi ve sonrası koordinat kontrolü yaptırmalısın
Minimap inde x y z bilgileri tutulduğu yer varRotasyon boyunca mouse mini haritadaki karakterin üzerinde durması gerekiyor. Çünkü kordinatları ekrandan okuyabileceği başka yer yok.
Hangi server orası bende bı bakayim
Kanki pixel görüntü tarama yapıyon zzaten 0.1 sn aralıklarla fareyi minimapte karakterinin üstüne götürüp geri click attırabilirsin sürekli orda durmasına gerek yokRotasyon boyunca mouse mini haritadaki karakterin üzerinde durması gerekiyor. Çünkü kordinatları ekrandan okuyabileceği başka yer yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 149
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 139
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 400
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 731