hocam benim satışla falan işim hic olmadı bugüne kadar her zaman dostlarıma maddi destek olmak icin satış yaptım gece her yerde bu konuyu paylasıp belli bi kişi sayısı 3 kişiye hızlı satıp sonra satışı kapatmamda yine aynı şekilde bi dostuma destek olmak amaçlıydı yoksa 1 saate icinde 3 satış yapmışken niye kapatayım tohumuna para mı veriyorum spoofun satarım tüm piyasaya gecerimAdam dolandırıyorsun demiyor adam diyor ki 3 kişiye satıcam diyip 2 görüntülenme alıp stok bitti diyip şov yapmana sanırım laf söylüyor yani açtığın gibi bitti diceğin bir satış mı olur demek istiyor madem 3 kişiye satıcaksın zaten doğrudan alıcak adam var bak ben ban kaldırdım demek için neden konu açıyorsun diyor bence benim anladığım o![]()
sadece 3 kişiye
dc: muslum7
dc: xmm_tr
Tebrikler
Sende haklısın bence başarılı eline sağlıkhocam benim satışla falan işim hic olmadı bugüne kadar her zaman dostlarıma maddi destek olmak icin satış yaptım gece her yerde bu konuyu paylasıp belli bi kişi sayısı 3 kişiye hızlı satıp sonra satışı kapatmamda yine aynı şekilde bi dostuma destek olmak amaçlıydı yoksa 1 saate icinde 3 satış yapmışken niye kapatayım tohumuna para mı veriyorum spoofun satarım tüm piyasaya gecerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)