romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum rascal ban kaldırma tek tuş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BySpark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 723
  • Etiketler Etiketler
    metin2
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam dolandırıyorsun demiyor adam diyor ki 3 kişiye satıcam diyip 2 görüntülenme alıp stok bitti diyip şov yapmana sanırım laf söylüyor yani açtığın gibi bitti diceğin bir satış mı olur demek istiyor madem 3 kişiye satıcaksın zaten doğrudan alıcak adam var bak ben ban kaldırdım demek için neden konu açıyorsun diyor bence benim anladığım o :D
hocam benim satışla falan işim hic olmadı bugüne kadar her zaman dostlarıma maddi destek olmak icin satış yaptım gece her yerde bu konuyu paylasıp belli bi kişi sayısı 3 kişiye hızlı satıp sonra satışı kapatmamda yine aynı şekilde bi dostuma destek olmak amaçlıydı yoksa 1 saate icinde 3 satış yapmışken niye kapatayım tohumuna para mı veriyorum spoofun satarım tüm piyasaya gecerim

hocam benim satışla falan işim hic olmadı bugüne kadar her zaman dostlarıma maddi destek olmak icin satış yaptım gece her yerde bu konuyu paylasıp belli bi kişi sayısı 3 kişiye hızlı satıp sonra satışı kapatmamda yine aynı şekilde bi dostuma destek olmak amaçlıydı yoksa 1 saate icinde 3 satış yapmışken niye kapatayım tohumuna para mı veriyorum spoofun satarım tüm piyasaya gecerim
Sende haklısın bence başarılı eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri