- Fiyat
- 6000 TL
- Ürün Adı
- VMWARE
- İlan Türü ( Metin2 )
- Hesap
Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Rascal ve bütün anticheatler dahil vmware satıyorum.
Tek Tuşla Hwid Changer
Bilgisayarın izin verdiği kadar vmware penceresi açabilirsiniz.
Tek seferli ödeme
Fiyat 5000TL
Discord:Kernel0Cheat
VMWARE tamamen bana aittir. Burada paylaştığım ekran görüntümü inceleyebilirsiniz.
Tek Tuşla Hwid Changer
Tek seferli ödeme
Fiyat 5000TL
VMWARE tamamen bana aittir. Burada paylaştığım ekran görüntümü inceleyebilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
vm satışı yapanlar için merak ettiğim bi durum var birden fazla kişiye satış yapacaksınız bu bi şekilde fixlenirse ve geri düzeltemezseniz tek seferlik ödeme yapan arkadaşın 6000 tlsi yanıyor mu yoksa belli bir güne kadar garanti veriyor musunuz iade için ?
Şuan piyasada herkesin elinde bütün anticheatlerde çalışan vmware mi var? İlan fiyatı 60.000 tl değil 6.000 tl. İyi bir bilgisayarı olan zaten bu parayı çok kısa sürede kendini amorti edebiliyor. Her fixin bir çözümü vardır. Hiçbir şey sonsuza denk fixlenemez. Kimse de ürünü sattıktan günler sonra iade sağlamaz. Aynı ürün şuan 200 dolarlardan başlayan fiyatlardan satılıyor. Kısacası iade süresi satın alımdan sonra ki ilk 72 saattir.vm satışı yapanlar için merak ettiğim bi durum var birden fazla kişiye satış yapacaksınız bu bi şekilde fixlenirse ve geri düzeltemezseniz tek seferlik ödeme yapan arkadaşın 6000 tlsi yanıyor mu yoksa belli bir güne kadar garanti veriyor musunuz iade için ?
Bana ulaşırmısın kardeşimRascal ve bütün anticheatler dahil vmware satıyorum.
Tek Tuşla Hwid Changer
Tek seferli ödeme
Fiyat 6000TL
3 gün iade süresi veriyorsan bi problem yok zaten bu gayet okey forumda satışa açıldıgı gun satılıp fixlenen iade kabul etmeyen vm satıcılarının şikayet konuları gözüme çarpmıştı ondan sordumŞuan piyasada herkesin elinde bütün anticheatlerde çalışan vmware mi var? İlan fiyatı 60.000 tl değil 6.000 tl. İyi bir bilgisayarı olan zaten bu parayı çok kısa sürede kendini amorti edebiliyor. Her fixin bir çözümü vardır. Hiçbir şey sonsuza denk fixlenemez. Kimse de ürünü sattıktan günler sonra iade sağlamaz. Aynı ürün şuan 200 dolarlardan başlayan fiyatlardan satılıyor. Kısacası iade süresi satın alımdan sonra ki ilk 72 saattir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)