Merhaba mosha2 filesini bulup kurmaya çalıştım dosyaları ayırdım ilgilenmek isteyen olursa linki aşağıya bırakacağım 7 günlük şekilde duracak tekrar istenirse sınırsız bırakacağım.
Filesi çalıştırmayı başardım packer ile değil exe olarak giriş yapabildim sunucu yabancı olduğu için pek üzerinde durmadım kurdum kontrol ettim pek hoşuma gitmedi danslar çok garip karakter elinde bir şey olmadığı zaman falan tekme atıyor +18 danslar falan var denemek isteyen olursa veya elinde böyle garip şeyler olmayan varsa alabilir martysama olduğunu biliyorum dışında pek bilgim yok.
Umarım işinize yarar pek açıklama yapamadım kusura bakmayınız iyi forumlar.
FreeBSD113-Mosha2
MySQL sürümü MySQL 5.6'dır. Daha önceki kurulum sırasında MySQL 5.7'nin geri yüklenen veri dizinine karşı denenmesiyle doğrulandı.
Filesi çalıştırmayı başardım packer ile değil exe olarak giriş yapabildim sunucu yabancı olduğu için pek üzerinde durmadım kurdum kontrol ettim pek hoşuma gitmedi danslar çok garip karakter elinde bir şey olmadığı zaman falan tekme atıyor +18 danslar falan var denemek isteyen olursa veya elinde böyle garip şeyler olmayan varsa alabilir martysama olduğunu biliyorum dışında pek bilgim yok.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FreeBSD113-Mosha2
MySQL sürümü MySQL 5.6'dır. Daha önceki kurulum sırasında MySQL 5.7'nin geri yüklenen veri dizinine karşı denenmesiyle doğrulandı.
Son düzenleme:
deneyen olursa dönüşlerinizi bekliyorum eğer denemezseniz de sebebini öğrenmek istiyorum yeni olduğum için bilgilere ihtiyacım var teşekkürler.Merhaba mosha2 filesini bulup kurmaya çalıştım dosyaları ayırdım ilgilenmek isteyen olursa linki aşağıya bırakacağım 7 günlük şekilde duracak tekrar istenirse sınırsız bırakacağım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FreeBSD113-Mosha2
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...