Kendilerinin serverinde masum masum takılıyordum. Beni banladılar ona karşılık artık bunları paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Banımı kaldırmazlarsa çok yakında bu server için gelişmiş bir farmbot paylaşacağım.
Şimdilik herkese iyi oyunlar.
İşine yaradıysa bir teşekkürü çok görmezsen sevinirim.
Banımı kaldırmazlarsa çok yakında bu server için gelişmiş bir farmbot paylaşacağım.
Şimdilik herkese iyi oyunlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İşine yaradıysa bir teşekkürü çok görmezsen sevinirim.
Son düzenleme:
Uygun alana taşındı prt olarak unpack edilmiş .prt dosyalarının nasıl işleneceğini hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi olabilir
Yarın konuyu düzenleyip nasıl yaptığım hakkında detaylı açıklama yaparım hocam günlük düzenleme limitim dolmuş.Uygun alana taşındı prt olarak unpack edilmiş .prt dosyalarının nasıl işleneceğini hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi olabilir
Adam property atmış şaka mısın dostum kimin ne işine yarayacak bunlar adamlara yazsan bunları onlarda verirdi zaten sana.
Dostum cliente gömülü LycanShieldi ve Python korumaları bu şekilde kaldırdım. Paylaştığım client temizlenmiş korumasız client.Adam property atmış şaka mısın dostum kimin ne işine yarayacak bunlar adamlara yazsan bunları onlarda verirdi zaten sana.