python ile geliştirmek olduğum farmbot projeme auto login , pickup , oto giriş , yeniden doğma gibi özellikler eklemek istiyorum bunlar için hangi offset pointer bulmam gerekiyor ve nasıl ilerlemem lazım teşekkürler
Yeniden doğma için isdead ofsetini bul (karakterin ölümü degilmi bilmen icin )
Oldugundede sendchatpacket ile /restart_here komutunu gondertmen lazim
(Komut dogru olmayabilir tam hatirlamiyorum aksam sourcemi kontrol ederim )
(Su sekilde ilerleyebilirsin isdead ile karakter oldugunde x saniye sonra sendchatpacket ile komutu gönderirsin karakter yeniden baslar)
Oldugundede sendchatpacket ile /restart_here komutunu gondertmen lazim
(Komut dogru olmayabilir tam hatirlamiyorum aksam sourcemi kontrol ederim )
(Su sekilde ilerleyebilirsin isdead ile karakter oldugunde x saniye sonra sendchatpacket ile komutu gönderirsin karakter yeniden baslar)
External de pickup(paket) kullanacaksan öncelikle hook atmayı bilmen gerek veya dinput ile yaparsın oda win10 geçerli olur ve arka plan bypass yapman gerek ve olduğun yerde doğma için paket kullanmana gerek yok chat e api ile mesaj gonderebilirsin arka planda fakat /restart komutları her sunucuda çalışmaz.python ile geliştirmek olduğum farmbot projeme auto login , pickup , oto giriş , yeniden doğma gibi özellikler eklemek istiyorum bunlar için hangi offset pointer bulmam gerekiyor ve nasıl ilerlemem lazım teşekkürler
Arka plan bypass hakkinda konu mevcut digilmiExternal de pickup(paket) kullanacaksan öncelikle hook atmayı bilmen gerek veya dinput ile yaparsın oda win10 geçerli olur ve arka plan bypass yapman gerek ve olduğun yerde doğma için paket kullanmana gerek yok chat e api ile mesaj gonderebilirsin arka planda fakat /restart komutları her sunucuda çalışmaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)