Micron 3610 SSD İncelemesi
Micron 3610 SSD, ana akım bilgisayar kullanımının gelişen ihtiyaçlarını hedefliyor ve QLC NAND üzerine kurulu ilk PCIe Gen5 istemci SSD'lerinden biri olarak geniş çapta konumlandırılıyor. Micron'un en yeni 9. nesil (G9) QLC'sini DRAM'siz, enerji tasarruflu bir tasarımla birleştiren 3610, dizüstü bilgisayar verimliliği ile modern bir Gen5 arayüzünden beklenen ani performans arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlıyor. Micron, 3610 modelinde Phison E31 denetleyicili G9 QLC NAND yongasını kullanarak, sektörde bir ilk olan 2 TB QLC NAND yongasına sahip. Bu yoğunluk, küçük form faktörlerinde yüksek kapasite sağlarken, ONFI 5.0 arayüzü 3,6 GT/s'ye kadar dahili hızları destekliyor. Ve ek olarak özellikleri; Micron G9 QLC NAND Donanım tabanlı AES 256-bit şifreleme, Güç kaybı koruması (beklemedeki veriler), Ana bilgisayar kontrollü termal yönetim, (HCTM) SMBus üzerinden performans artırıcı, Micron AWT Thermal SMART Temel yönetim komutları, (BMC) Sıfırlama gerektirmeden FW etkinleştirme, Blok temizleme ve kripto silme, Güç kaybı sinyali desteği, TCG Opal 2.02, TCG Pyrite 2.01, DOE, DICE Micron Storage Executive SSD yönetim aracı mevcut. Yani konumlandırma açısından Micron 3610, niş bir pazarı alt üst eden bir üründür.Ve giriş seviyesi Gen5 sürücüleri üst düzey performans sergiliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)