kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Marty sama 5.9 üzerinde çalışma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bakın, eğer drama arıyorsanız, ben bunun için doğru kişi değilim. Bu dosyayı paylaşmamın sebebi, bazı kişilerin parçaları bir araya getirip eksiksiz bir sürüm oluşturamamasıydı. Eğer birleştirip paylaşacaksanız, sistem mevcut bir sistemle tamamen aynı olmamalı; bu yüzden paylaşmadan önce iki sistem ekledim.
bazıları ve bunlar bunu yer
1784357136364.png

diğerleri birbirlerini yerler.

Son düzenleme:
Merhabalar, bsd paylaşımın da bulunabilir misiniz, ve altyapı için güvenilir midir üzerine sistem ekleyip düzenlemeler sağlamak isterim.
Şöylekii alt yapı olarak geliştirile bilir bende bu alt yapıyı geliştireceğim ama her ne olursa olsun herşeyi test etmeniz gerekiyor eklenen sistemleri özelikle bana şahsi fikir olarak soruyorsanız bence geliştirilebilir bir kaç kişiden de aldığım fikirler doğrultusunda şuan bsd upload ediliyor birazdan güncelleyeceğim

Şöylekii alt yapı olarak geliştirile bilir bende bu alt yapıyı geliştireceğim ama her ne olursa olsun herşeyi test etmeniz gerekiyor eklenen sistemleri özelikle bana şahsi fikir olarak soruyorsanız bence geliştirilebilir bir kaç kişiden de aldığım fikirler doğrultusunda şuan bsd upload ediliyor birazdan güncelleyeceğim
BSD İçin çok teşekkür ederim üzerine diğer filesıme eklediğim sistemleri ekleyeceğim o mainline ve mainline filestan artık biraz uzaklaşarak martysama ile ilerlemek istiyorum sağlam ve güzel bir altyapı arıyorum bu altyapı dışında önerebileceğiniz daha önce deneyimlediğiniz bir altyapı var mı?

BSD İçin çok teşekkür ederim üzerine diğer filesıme eklediğim sistemleri ekleyeceğim o mainline ve mainline filestan artık biraz uzaklaşarak martysama ile ilerlemek istiyorum sağlam ve güzel bir altyapı arıyorum bu altyapı dışında önerebileceğiniz daha önce deneyimlediğiniz bir altyapı var mı?
daha öncesinde 5.7 kullandım ama bu daha güncel eğer sıfırdan başlıyorsanız ya 5.8 yada bunu kullanmanızı tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri