Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar zeromt2 de bi pointer üzerinden diğerlerini bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum @MazeretimVar senin videoları da izledim normalde bulabiliyorum ama bu serverde yapamadım yardımcı olabilirmisin acaba dostum ? başkalarında var radius felan hepsi çalışıyor ben anlayamadım konuyu yanlış yere açtıysam affola teşekkür ederim şimdiden
ufak bi bakmıştım isim level falan cıkıyor da saldırı hızı hareket hızı raidus falan oynama yapmışlar degerler farklı cıkıyor ve aktif olmuyor detaylı bakmak lazım bakan bulan bilen arkadaşlar adrseleri aşşagıya bırakırsan insanlar faydalanır iyi formlarMerhaba arkadaşlar zeromt2 de bi pointer üzerinden diğerlerini bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum @MazeretimVar senin videoları da izledim normalde bulabiliyorum ama bu serverde yapamadım yardımcı olabilirmisin acaba dostum ? başkalarında var radius felan hepsi çalışıyor ben anlayamadım konuyu yanlış yere açtıysam affola teşekkür ederim şimdiden
evet adresler farklı çıkıyor @MazeretimVar bilgili birinin bakması lazım müsait olduğunda bakma şansın varmı koruması yok cheat engine direk açılıyorufak bi bakmıştım isim level falan cıkıyor da saldırı hızı hareket hızı raidus falan oynama yapmışlar degerler farklı cıkıyor ve aktif olmuyor detaylı bakmak lazım bakan bulan bilen arkadaşlar adrseleri aşşagıya bırakırsan insanlar faydalanır iyi formlar
dostum discord paylaşabilme imkanın var mı acabadeğerler şifrelenmiş ama hala hasar hilesi yapılıyor