HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
adminlerim konu kilit pls!!!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Günlük Online Saat:11-12
Daha Önce Kaç Sw'De Görevli Oldunuz:7
Gm Görevi Nedir:OYUNCULARLA İLGİLENMEK VE SERVERDEKİ DÜZENİ SAĞLAMAK,KURALLARA UYMAYANLARIN CEZASINI VERMEK VE OYUNCULARIN GEÇERLİ İSTEKLERİNİ DİLE GETİRMEK.
Pack Hazırlamayı Biliyormusunuz:EVET İSTERSENİZ YAPARIM.
Servere İlk Girdiğinizde Yapacağınız Nedir : SERVERDEKİ OYUNCULAR VE YÖNETİCİLERLE TANIŞMAK VE KENDİMİ İYİ Bİ ŞEKİLDE TANITMAK.
Msn Adresiniz: me t in _ 2_ gm_ 71 @ hot ma il .c om
Bir Teste Daha Msn Den Tabii Tutulacaksınız Onaylıyormusunuz: EVET HER ZAMAN İÇİN
Daha Önce Kaç Sw'De Görevli Oldunuz:7
Gm Görevi Nedir:OYUNCULARLA İLGİLENMEK VE SERVERDEKİ DÜZENİ SAĞLAMAK,KURALLARA UYMAYANLARIN CEZASINI VERMEK VE OYUNCULARIN GEÇERLİ İSTEKLERİNİ DİLE GETİRMEK.
Pack Hazırlamayı Biliyormusunuz:EVET İSTERSENİZ YAPARIM.
Servere İlk Girdiğinizde Yapacağınız Nedir : SERVERDEKİ OYUNCULAR VE YÖNETİCİLERLE TANIŞMAK VE KENDİMİ İYİ Bİ ŞEKİLDE TANITMAK.
Msn Adresiniz: me t in _ 2_ gm_ 71 @ hot ma il .c om
Bir Teste Daha Msn Den Tabii Tutulacaksınız Onaylıyormusunuz: EVET HER ZAMAN İÇİN
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
ADIM SOYADIM : Mehmet Furkan KAPLAN
YAŞIM : 17 fakat 3 ay sonra 18 olcam pek bise olmas
GÜNLÜK KAÇ SAAT AÇIĞIM : en az 6 en fazla bilmem 15 i gecmisti ama genelde 8-7 saat... özel durumum yok pvp ile ilgilenmekten baska bise dusunmem
KAC KERE GM OLDUM : : 16 kere yaptım yemin ederim ! TL=6 SGM=4 GA=3 GM=3
NORMAL GMBU TECRÜBEYİ NERDEN ALDIM : Benim abim porfesyonel gm 33 den fazla gm oldu 22 yasında 20 yasında bu isleri bıraktı herseyi bana ogretti tum gm programlarını bana verdi ve hala duruo !
SON OLARAK ÖZEL BİR BİLGİM:gm arayan dostlarım yukarıyı iyice okuyun inanmadıysanız ve bana güvenmiyorsanız sohbet yapalım msn mi ekleyin
MSN: kollama.10@hotmail.com msn her zmn açık !!!
YAŞIM : 17 fakat 3 ay sonra 18 olcam pek bise olmas
GÜNLÜK KAÇ SAAT AÇIĞIM : en az 6 en fazla bilmem 15 i gecmisti ama genelde 8-7 saat... özel durumum yok pvp ile ilgilenmekten baska bise dusunmem
KAC KERE GM OLDUM : : 16 kere yaptım yemin ederim ! TL=6 SGM=4 GA=3 GM=3
NORMAL GMBU TECRÜBEYİ NERDEN ALDIM : Benim abim porfesyonel gm 33 den fazla gm oldu 22 yasında 20 yasında bu isleri bıraktı herseyi bana ogretti tum gm programlarını bana verdi ve hala duruo !
SON OLARAK ÖZEL BİR BİLGİM:gm arayan dostlarım yukarıyı iyice okuyun inanmadıysanız ve bana güvenmiyorsanız sohbet yapalım msn mi ekleyin
MSN: kollama.10@hotmail.com msn her zmn açık !!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)