Üzgünüm biraz geç cevaplayabiliyorum. Öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat yapıcı bir eleştiri olarak kabul edeceğinizi umarak ortada bir yanlış anlaşılma değil yanlış yönlendirme içeren bir yazı olduğunu düşünüyorum. Kendi ifadelerinizi gözden geçirirseniz doğrudan tecrübe etmiş gibi yazıldığını cümlelerinizde görebilirsiniz. Örneğin "Ben mesela Downloads klasörüme ve Steam ekran görüntülerimin bulunduğu klasöre tek dokunuşla erişebiliyorum." gibi, ayrıca kullandığınız görseller de herhangi bir kaynak vermediğiniz için yanıltıcı rol oynuyor.Öncelikle yanlış anlaşılmayı düzelteyim: Ürünü şahsen satın alıp kullanmadım. Konuyu, ürün hakkında yaptığım araştırmalar sonucunda edindiğim bilgileri bir araya getirerek hazırladım. Şu an Türkiye’de resmî satışına veya ne zaman geleceğine dair net bir açıklamaya rastlamadım. Bu nedenle kesin konuşamam; mevcut durumda yurt dışından temin etmek gerekiyor gibi görünüyor. Swarm II yazılımı özellik bakımından kâğıt üzerinde oldukça kapsamlı. Ekrana OBS, Discord ve çeşitli oyunlar için hazır şablonlar; makro, klasör, uygulama ve internet sitesi kısayolları atanabiliyor. Ayrıca tuş atama, RGB, profil, Rapid Trigger ve her tuş için ayrı basma hassasiyeti ayarı bulunuyor. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi asıl önemli nokta yazılımın ne kadar sorunsuz çalıştığı. Bazı incelemelerde kullanımının kolay olduğu söylenirken, programın zaman zaman çökmesi ve klavyeyi algılamaması gibi erken dönem sorunlar yaşayan kullanıcılar da var. Özel makroların ekrandaki simgelerini istenildiği gibi değiştirememe gibi bazı sınırlamalar da bulunuyor.Kısacası donanımın potansiyeli yüksek fakat yazılım tarafı şu an tamamen kusursuz görünmüyor. Özellikle 200 doların üzerine kargo ve vergi de bineceği için, Türkiye’ye resmî olarak gelmeden yurt dışından almak bana biraz riskli geliyor.
Bunun dışında biraz yabancı incelemelere baktığımda yazılımın ciddi problemli olduğunu gördüm. Switchler ve genel malzeme kalitesi için de ortalama denmiş. Yazılımda sürekli çökmeler yaşanabiliyormuş. Klavyenin temel ayarlarını bile yapmanın epey zorlaştığını söylemişler. Son olarak yeterli özelleştirme seçenekleri olmadığı için klavyenin asıl önemli yanı gibi görünen ekranın aslında çok da işlevsel olamadığını anladım okuduklarımdan. Ciddi bir yazılımsal optimizasyon olmadan bu fiyata ülkemize gelse de alınacak gibi görünmüyor şimdilik. Yine de ilgilenenler için avrupada da satışı olduğunu gördüm. Türkçe karakterler olmasa da uk versiyon olduğu için iso layout bulmak mümkün görünüyor.