Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

65 - 250

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese Selamlar İyi Forumlar ;

Uzun yıllar önce bir kaç deneme dışında files yazma gibi deneyimim yok bu sebeple tekrardan hem kafa dağıtmak hemde ölü vakti değerlendirmek açısından şuanda bir files üzerinde çalışmadayım.

Fakat forumda geçenlerde gördüğüm eski tarz 65 250 serverlerde bulunan silahlar zırhlar iç itemler gibi bir kaç dosya görmüştüm şimdi ise bulamıyorum :( elinde olan varsa veya bilen konu linkini atarsa çok sevinirim

İyi forumlar :)

Herkese Selamlar İyi Forumlar ;

Uzun yıllar önce bir kaç deneme dışında files yazma gibi deneyimim yok bu sebeple tekrardan hem kafa dağıtmak hemde ölü vakti değerlendirmek açısından şuanda bir files üzerinde çalışmadayım.

Fakat forumda geçenlerde gördüğüm eski tarz 65 250 serverlerde bulunan silahlar zırhlar iç itemler gibi bir kaç dosya görmüştüm şimdi ise bulamıyorum :( elinde olan varsa veya bilen konu linkini atarsa çok sevinirim

İyi forumlar :)
https://forum.turkmmo.com/konu/3921431-65-250-server-files-stabil/unread Bunu kullanabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri