emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altın Konu TBH: Task Bar Hero'da Alchemy Tarafını Nasıl Kullanıyorum?

Merhabalar arkadaşlar,

Task Bar Hero oynarken bir süre sonra altının sandığım kadar kolay birikmediğini fark ettim. Özellikle rün açmaya başlayınca gelen para ile giden para birbirini tutmamaya başladı.

O sırada Cube menüsündeki Alchemy kısmını daha sık kullanmaya başladım. İlk başlarda çok önem vermiyordum ama zamanla elimde biriken işe yaramayan ekipmanları değerlendirmek için en çok kullandığım özelliklerden biri haline geldi.

Ben de şu ana kadar nasıl kullandığımı ve dikkat ettiğim şeyleri paylaşmak istedim.

Alchemy Ne İşe Yarıyor?

Alchemy tarafında kullanmadığınız ekipmanları parçalayarak altın kazanabiliyorsunuz.

Benim için en büyük avantajı, envanterde veya stash'te biriken gereksiz eşyaların boşa gitmemesi oldu. Özellikle sandık farmı yaptıkça sürekli yeni ekipman geliyor ve bir noktadan sonra çoğunu kullanmamaya başlıyorsunuz.

Bu durumda Alchemy hem biraz altın kazandırıyor hem de eldeki gereksiz eşyaları temizlemiş oluyorsunuz.

Bunun yanında Cube tarafında da ilerleme sağladığı için ben mümkün olduğunca düzenli kullanmaya çalışıyorum.

01_hero_cube_menu.jpg

Ben Neleri Eritiyorum?

Genelde kullanmayacağım ekipmanları direkt Alchemy'ye gönderiyorum.

Özellikle karakterlerimde kullanmadığım beyaz ve yeşil ekipmanlar çok hızlı birikiyor. Bir süre sonra stash'in büyük kısmını kaplamaya başlıyorlar.

Buna karşılık kullandığım ekipmanları veya ileride lazım olabileceğini düşündüğüm parçaları tutuyorum.

Soulstone gibi önemli eşyaları zaten yanlışlıkla eritme derdi yaşamadım. Sistem o konuda güvenli duruyor.

Biriken ekipmanları toplu şekilde temizlemek hem envanteri rahatlatıyor hem de güzel miktarda altın bırakıyor.

02_stash_envanter.jpg

Ben Nasıl Kullanıyorum?

Genellikle farm sonrasında stash'i açıp gözden geçiriyorum.

Karakterlerimde kullanmayacağım ekipmanları ayırıp Alchemy tarafına gönderiyorum. Tek tek uğraşmak yerine mümkün olduğunca toplu işlem yapmaya çalışıyorum.

Özellikle uzun süre farm bıraktıysam biriken ekipman sayısı ciddi seviyelere ulaşabiliyor.

Benim için Alchemy'nin en büyük faydası altından çok envanter düzeni oldu. Çünkü stash dolmaya başladığında yeni gelen eşyaları takip etmek zorlaşıyor.

Bu yüzden artık farm rutinimin bir parçası haline geldi diyebilirim.

03_sandik_loot.jpg

Kısa Bir Not

Oyunun başlarında Alchemy'yi çok önemsememiştim ama ilerledikçe düzenli kullanmanın faydasını gördüm.

Özellikle sandık açmayı seven oyuncuların bir süre sonra ellerinde ciddi miktarda kullanılmayan ekipman biriktiğini fark edeceklerini düşünüyorum.

Bu noktada Alchemy hem biraz altın kazandırıyor hem de gereksiz eşyalardan kurtulmayı sağlıyor.

Şu an için benim kullanım şeklim bu. Daha ileri seviyelerde farklı yöntemler kullanan arkadaşlar varsa onlar da paylaşabilir.

Herkese iyi oyunlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri