mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Altın Konu Gothic Remake Up to His Neck Görevi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!


Yeni Kamp'a katılmak bayağı uğraştırıcı. Swampweed toplama derken derken Rice Lord'un görevini tamamlaman gerekiyor. A Few Drops Too Much görevinden sonra Rice Lord senden Bran'ı bulmanı istiyor, bu da Up to His Neck görevini başlatıyor. Bu görev Yeni Kamp'a katılmanın önemli adımlarından biri ama henüz bir kampa bağlanmış olmuyorsun, yani diğer kamplara katılma şansını kaybetmiyorsun. Başlamadan önce biraz zırh edinmeni öneririm, özellikle bedava Digger's Dress iş görür.


1782042666771.png


Rice Lord, Bran'ı bulmanı ve çiftçilerle konuşmanı istiyor. İsimli çiftçiler Bran hakkında bir şeyler biliyor, Malon bana nerede kaybolduğunu söyledi. Ona nazik davranırsan, Bran'ı Jacko'nun takıldığı göletin yakınındaki bir mağaraya gittiğini anlatıyor. Ben de kampın içinde gölet ve göl arayıp durdum ama doğru mağara şu: Ana kapıdan çık, gölete doğru git, sağdaki küçük yerleşime doğru devam et. Sağda bir haydutun koruduğu mağara girişini göreceksin, girmeden save al. İçeri gir, merdivenlerden yukarı çık, Jacko'yu bul, konuşunca kavga başlatıyor. Yenince, Bran'ı tavernanın mahzenini soymaya gönderdiğini söylüyor. Jacko erken oyunda zorlu bir rakip. Zorlanıyorsan Fisk'ten iyi bir silah al, Digger's Dress giy, hatta The Price of Magic'te fire bolt rune'unu aç. Yeni Kamp'taki eğitim kuklalarının yanında Cord'la tek elli silah seviyeni yükseltebilirsin. Hâlâ yenemiyorsan bu adımı atlayabilirsin ama Jacko'dan düşen Bloodfly Sting sopasını kaçırırsın.


1782042680190.png


Sonra göl kıyısındaki tavernaya git, mahzene nasıl gireceğini bul. Silas'ın arkasındaki kapıyı maymuncukla aç yada tavernanın altından yüzerek in. İkinci yolu Rayk'ı ikna ederek öğrenebilirsin ama bir önceki görevde onu dövdüysen cevher vermene gerek kalmaz. Tavernanın arkasına git, iskele ve baca yakınından suya dal, mağara girişini görüp içeri yüz. Sular altındaki mahzenden geç, nefes almak için su yüzüne çıkabilirsin. Merdivenlerden yukarı çık, Bran'ın cesedini solda görürsün, karanlık olduğu için gözden kaçar. Cesedi yağmala, notu oku. Odadaki sandıkları da kilit açabiliyorsan aç. Çıktıktan sonra Silas'la yüzleş, sonra Rice Lord'a dön. 300 XP ve Rice Lord'un desteğini alıyorsun, bu da Yeni Kamp'a katılmanın önemli adımı.

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst